Hanna Öberg verkar av allt att döma ha det väldigt trevligt i Pyeongchang. OS-debutanten har överträffat sina insatser för varje tävling hon deltagit i och redan i sitt tredje krönkte hon det med ett mycket oväntat OS-guld.

I KANAL 5:s OS-studio med Jonas Karlsson fick hon se reaktioner på sin oerhörda prestation, fångade bara minuter efter målgång, från sina föräldrar och smått glädjechockade pojkvännen Jesper Nelin kort innan sin eget deltagande i herrarnas skidskytte samt den stumt gråtande och skrattande lagkamraten Mona Brorsson. Hennes egen reaktion var mest ett skratt som talade om hur surrealistisk denna gyllene dag har varit för henne.

PyeongChang
OS-debutanten: "Jag är imponerad av mig själv"
27/02/2018 PÅ 09:42

- Det som är sjukt också är att det är Dahlmeier och Kuzmina som står bredvid mig, som jag verkligen sett upp till den här säsongen och tidigare säsonger. Såna som man tänker "kan man slå dem?". Och så gjorde jag det idag! Det känns helt sjukt.

Se hela guldintervjun från KANAL 5:s studio med Jonas Karlsson, där Hanna Öberg pratar om sin sensationella insats, här ovan.

Hanna Öberg gör sin sista tävling på detta OS i och med masstarten på lördag 17 februari. Hon kommer att ta emot sin OS-guldmedalj på en prisceremoni som sänds på kl.11:00 på fredag 16 februari på Eurosport Player.

PyeongChang
Uppmanar norska åkarna att flytta till Östersund: "Jag lägger hellre av..."
24/02/2018 PÅ 01:47
PyeongChang
Norrmannen hyllar Sverige: ”Imponerande"
23/02/2018 PÅ 13:26