Duellerna:

En närmare titt på några av vinter-OS mest klassiska dueller: Anja Pärson mot Janica Kostelic och nationsrivaliteten mellan Sverige och Finland:

PyeongChang
Så var OS på Twitter - här är de tio mest populära inläggen
02/03/2018 PÅ 10:15

Fuskarna:

En närmare titt på idrottens baksida, fusket. Per Elofsson talar ut om sina fuskande motståndare. Arne Ljungqvist har bekämpat doping internationellt och nationellt:

OS och politik:

Sport och politik ska inte gå hand i hand, eller? En närmare inblick i historien visar att sport och politik allt som oftast står närmare varandra än många kan tro.

Kvinnorna:

När OS i Tokyio inleds 2020 kommer det vara de mest jämställda spelen någonsin. Men vägen dit har varit lång. Vi träffar några huvudpersoner i vägen mot mer jämställda olympiska spel och ett mer jämställt samhälle.

Underdogs:

Alla älskar en underdog. Vi har träffat Eddie The Eagle som charmade en hel värld, trots att han var överlägset sämst.

Dominanterna:

Idrottare som har varit överlägsna i sina sporter. I fokus ligger det norska skidundret, den holländska skridskodominansen och det svenska curlinglandslaget.

Pionjärerna:

En närmare titt på några av de utövare som bröt barriärer och tog sina idrotter till en helt ny nivå. Här berättas historien om Thomas Wassberg, Jan Boklöv, Bill Koch och andra idrottsmän och kvinnor genom OS-historien.

Våghalsarna:

Här berättar vi om några av de atleter som har vågat och pushat gränser mer än andra. Lindsey Vonn, Lizzie Yarnold och Thomas Holmström står i fokus.

PyeongChang
Fem skrällar vi minns från Pyeongchang
01/03/2018 PÅ 14:41