Eurosport

Mellan Mål: "Enormt stort eko inte bara i Sverige utan i världen"

Mellan Mål: "Enormt stort eko inte bara i Sverige utan i världen"
Av Eurosport

Den 10/11/2018 kl 12:05Uppdaterat Den 10/11/2018 kl 12:09

På måndag tas den svenska VM-truppen till Prag ut och i helgen spelar damlandslaget EFT i Schweiz. Se hela avsnitt av Mellan Mål här!

VM i Prag 1-9 december närmar sig med stormsteg och på måndag tas den svenska truppen ut. Innebandyexperten Patrik Åman tror att det kan skrällas rejält i truppen.

- Största utropstecknet, Filip Eriksson från Sirius. Jag tycker att han har en extremt bra form just nu. Han är orädd, härlig, plus att det skulle ge enromt stort eko, inte bara i Sverige utan i världen om man tog ut en 17-åring till ett senior-VM. Det är ovanligt och det hade varit kul att se, säger Åman.

- Du har rätt i mycket med inte med Tjeckien. Jag tror på Schweiz, de kommer ta sista kliven nu inför VM och stå som motståndare till Sverige VM-finalen, säger experten Ann-Sofie Sundholm

I helgen spelar damernas landslag EFT i Schweiz. En trupp som andas Iksu och mycket Mora. Men är Sverige världens bästa landslag?

- Det får vi se nu när vi har systrarna Kauppi (Vera och Oona) från Finland. Vi får se hur mycket de kan störa Sverige, det ska bli väldigt intressant att se den fajten.

Se hela avsnittet av Mellan Mål här:

Video - Mellan Mål: "Enormt stort eko inte bara i Sverige utan i världen"

20:53