Eurosport

Euro Floorball Tour exklusivt på Eurosport Player

Euro Floorball Tour exklusivt på Eurosport Player
Av Eurosport

Den 08/10/2018 kl 09:40Uppdaterat Den 08/10/2018 kl 10:11

Den 19-21 oktober visar Eurosport Player exklusivt Sveriges VM-uppladdning, Euro Floorball Tour, i fyrnations-turneringen från Uppsala. Sverige, Finland, Schweiz och Tjeckien är på plats för att spänna musklerna och visa vart de står inför VM.

Eurosport och Discovery Networks Sweden fortsätter sin satsning på innebandy. Nu är det klart att Sveriges VM-uppladdning, Euro Floorball Tour sänds exklusivt på Eurosport Player. Euro Floorball Tour är ett sista steg inför Innebandy-VM i Prag 1-9 december som Eurosport sänder. Turnering består av Sverige, världsmästarna från 2016 Finland samt Tjeckien och Schweiz.

Vi på Eurosport har stora ambitioner med innebandyn där VM i början av december är en av säsongens höjdpunkter. Vi kommer att punktbevaka det svenska landslaget på nära håll och bjuda tittarna på mycket innehåll på Eurosport Player. Därför känns den här digitala satsningen helt rätt när det kommer till Euro Floorball Tour i Uppsala, säger Hanif Hosseini, sportchef på Discovery Networks Sweden.

Med mindre än två månader kvar till VM i Prag så blir turneringen en riktig värdemätare för alla nationer. Inte minst för Sverige som föll mot Finland i finalen för två år sedan.

Discovery menar allvar med sin innebandysatsning och kommer att hårdbevaka Sverige under VM. Därför är det roligt att de också tar ett ordentligt grepp om Euro Floorball Tour så att alla som inte har möjlighet att ta sig till Uppsala kan följa matcherna hemifrån. Det är en turnering som ger en försmak av VM och att Discovery kör studio höjer tempen ytterligare, säger Göran Harnesk, generalsekreterare Svenska Innebandyförbundet.

Discovery Networks har sedan tidigare säkrat rättigheterna till Svenska Superligan (SSL). Där ingår SSL Dam, SSL Herr samt även herr- och dam-VM de kommande två säsongerna på Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och Eurosport Player.

Årspaket (direktbetalning): 790 kr som betalas direkt. Bindningstid i ett år.
Årspaket (månadsbetalning): 79 kr i månaden med bindningstid i ett år.
Månadspaket: 129 kr i månaden. Ingen bindningstid.