Bildbyrån

Näslund efter medaljmissen: "Var inte riktigt rent spel"

Näslund i tårar efter medaljmissen: "Inte rent spel"

Den 23/02/2018 kl 04:02Uppdaterat Den 23/02/2018 kl 05:54

Hon har dominerat i världscupen och var storfavorit till guldet. Men OS slutade i tårar för Sandra Näslund. "Jag tyckte inte riktigt att det var rent spel mellan Fanny (Smith) och mig", säger Näslund.

- Jag är ändå delvis nöjd med åkningen, men jag tyckte att det var fula grejer där uppe. Kanadensarna förtjänade det verkligen, de åkte riktigt bra och var snabba. Men det var inte riktigt rent spel där uppe mellan mig och Fanny. Tyvärr gjorde jag lite grand samma sak tillbaka när hon började, men jag tycker ändå att domarna ska göra det bättre, säger Näslund till Kanal 5.

Ska man köra om finalen menar du?
- Nej det tycker jag inte, men det går ju att diska henne. Det är inte mitt beslut att ta. Men jag tyckte inte att det var okej.

Näslund lämnade in en protest efter finalen men fick avslag.

- Det var väldigt tight där uppe. Jag tyckte ändå att jag gjorde det bra som behöll lugnet och avvaktade, sen var jag på väg om Fanny här nere men då la hon ut en armbåge. Och då är det svårt att ta sig förbi.

Vad gör man då, tacklar man tillbaka?
- Det var ju det jag gjorde, dumt nog, men det ska man inte göra. Utan det är väl bara att försöka hålla fokus och fokusera på sitt.

Se hela intervjun med Sandra Näslund här: