Getty Images

Zlatan inbytt men mållös när Galaxy föll

Zlatan inbytt men mållös när Galaxy föll

Den 09/04/2018 kl 05:28Uppdaterat Den 09/04/2018 kl 14:46

Precis som i debuten hoppade Zlatan Ibrahimovic in i två måls underläge, men den här gången kunde han inte rädda LA Galaxy. Gästande Kansas City vann med 2-0, trots ett flertal chanser för svensken och hemmalaget i slutskedet av matchen.

Se det bästa från Zlatans inhopp i spelaren nedan:

Video - Galaxy new

01:30

Nej, den här gången blev det ingen mirakelvändning för LA Galaxy, som föll mot Kansas City efter två snabba mål i inledningen av andra halvlek.

I den 56:e minuten dök Daniel Salloi upp på en andraboll i samband med en hörna och tryckte in 1-0 från nära håll.

Video - Kansas City tar ledningen

00:59

Fansens svar från läktarplats? ”Vi vill ha Zlatan”.

Men innan de fick som de ville i den 62 minuten hade gästerna hunnit öka på ledningen till 2-0, den här gången genom Johnny Russell som elegant fintade bort två Galaxy-försvarare innan han rullade in tvåan.

Video - Russell utökar med soloprestation

00:45

Galaxys anfallsspel fick en ny dimension med Ibrahimovic på planen, och förutom ribbskott och missade frilägen testade svensken själv lyckan från 30 meter med ett mäktigt skott i den 77:e minuten, ett avslut som dock Tim Melia i gästernas kasse kunde rädda.

I den 83:e minuten hade Ibra dessutom en frispark från distans som hotade, innan han fick sista chansen på stopptid men stördes i avslutningsmomentet och missade vänsterskottet från nära håll.

Förlusten innebär att Galaxy står kvar på sju poäng på fem matcher i den västra konferensen. Kansas City toppar konferensen på 13 poäng.

Ett sammandrag från matchen visas 07:30 och 08:30. En fullständig repris visas 21:00. Allt sänds på Eurosport 1 och Eurosport Player.