• Andra halvlek
 • Internazionale
 • Palermo
 • Kharja
  90'
 • CambiassoObi
  80'
 • Eto'o
  76'
 • Eto'o (P)
  76'
 • Muñoz
  75'
 • Pazzini
  73'
 • Motta
  64'
 • MiccoliKasami
  62'
 • Pazzini
  57'
 • Sirigu
  55'
 • Halvtid
 • Internazionale
 • Palermo
 • SantonKharja
  45'
 • CoutinhoPazzini
  45'
 • Första halvlek
 • Internazionale
 • Palermo
 • Nocerino
  36'
 • Bacinovic
  33'
 • Miccoli
  5'
avant-match

LIVE
Internazionale - Palermo
Serie A - 30 januari 2011

Serie A – Följ mötet mellan Internazionale och Palermo LIVE. Matchen spelas 30 januari 2011 och har avspark 15:00. Hos Eurosport kan du följa det här mötet LIVE och få uppdateringar om de viktigaste händelserna.


Have your say by voting on who will win between Internazionale and Palermo? Enjoy some pre-match reading with related articles about these two Fotboll teams.
Få detaljerad information för Internazionale, såväl som för Palermo. Få också alla nyheter om Fotboll: kalender, resultat och tabeller.

    
30
Höjdpunkter 
 
 Ta bort
SLUT 

Jag, Martin Ahlin, tackar för mig. Missa inte kvällens möte i Serie A mellan Juventus och Udinese, med start 20.30!

90+2

Matchen är över! Inter-Palermo 3-2.

90+1 

Palermo får frispark på mittplan och slår den snabbt upp mot straffområdet... Men Balzarettis inlägg hamnar rakt på en motståndare och Inter kan kontra. Tiden börjar rinna ut...

90

Två minuter återstår av matchen.

89 

Palermo pressar på nu...

88

PALERMO FÅR ETT JÄTTELÄGE! Balzaretti dyker upp vid den bortre stolpen på ett högerinlägg och drar till på volley - men avslutet tar på Maicons fot och Cesars knä innan det studsar bort! Det är oerhört nära en kvittering där...

87 

Hörnan är lång och nickas långt utanför av Bacinovic.

87 

Balzaretti vinner en ny hörna för Palermo.

85

Hörnan plockas ner av Julio Cesar, som dessutom rullar ett par varv i gräset för att döda tid.

84 

Palermo vaskar fram en vänsterhörna. Kommer kvitteringen nu?

82 

Det svänger fram och tillbaka nu, utan att något av lagen lyckas producera chanser.

80 

Jag ser inte hur Palermo ska kunna svara på det här...

79

Byte i Inter: in Obi, ut Cambiasso.

78

Eto'o bombar bollen strax utanför från distans. Det är bara Inter just nu.

77 

Och mitt i allt detta ståhej - hur stor hjälte, om resultatet håller sig, är inte Pazzini? Kommer in i halvtid, debuterar, sätter två bollar och fixar en straffspark i ett 0-2-underläge. Herregud, det här slår nästan allt man någonsin sett tidigare...

76

Målet: Sirigu går åt rätt håll men lyckas inte nå Eto'os utmärkta straffspark. Inter har därmed fullbordat en helt galen vändning!

76

MÅÅÅÅÅÅL!! 3-2, SAMUEL ETO'O!

75

INTER FÅR STRAFF! Pazzini dras ner av Munoz och domaren pekar på punkten, efter stor förvirring där de flesta trodde att anfallaren skulle varnas.

73

Målet: Maicons frisparksinlägg hittar perfekt till nyförvärvet Pazzini som gör sitt andra mål i denna debut med en mycket distinkt nick. Sirigu har inte en suck!

73

MÅÅÅÅÅL!! 2-2, GIAMPAOLO PAZZINI!

73

Lucio fixar frispark för Inter högt upp på högerkanten. Själv tyckte jag att han hjälpte till ganska bra, men domaren belönar skådespelet med en fast situation.

71 

Tjugo minuter kvar - kan Inter rädda en poäng här? Eller kanske tre? Det blir en intressant avslutning, hur som helst.

70

Kasami sveper iväg ett tungt distansskott som dock touchar en motståndare och blir plockmat för målvakten Julio Cesar.

68

NÄRA FÖR MILITO! Argentinaren hugger i djupet och får sånär iväg den tåfjutt som förmodligen hade betytt kvitteringen - men istället rinner bollen iväg och hamnar hos målvakten Sirigu.

67 

Javier Pastore har inte gjort någon bra match - en missad straffspark, ett bränt friläge (stolpträff) och överlag tveksam inställning har argentinaren presterat idag.

65

Eto'os närskott räddas av målvakten Sirigu. Inter kommer allt närmare en kvittering...

64

PASTORE MISSAR STRAFFEN! Eller rättare sagt: Julio Cesar går åt rätt håll och räddar! Han går tidigt och chansar åt vänster, vilket innebär att Pastores ändå hyfsade skott inte ger resultat.

63

Thiago Motta får gult kort.

63

PALERMO FÅR STRAFF! Motta tråcklar in sig i inhopparen Kasami och det är inget att diskutera - kan Palermo avgöra här?

63

I Neapel leder hemmalaget Napoli nu med 4-0 mot Sampdoria. Cavani har gjort tre mål, Hamsik ett.

62

Byte i Palermo: in Kasami, ut Miccoli.

61 

...som blir ofarlig.

60

CESAR RÄDDAR INTER! Miccolis låga hörna touchar en försvarsfot och räddas i närmaste krysset av Intermålvakten. Anfallet är dock inte över utan slutar med en ny hörna...

59

MYCKET NÄRA ETT INTER-SJÄLVMÅL! Ranocchia agerar huvudlöst när han bröstar hem bollen mot eget mål - någon decimeter utanför stolpen - efter Cassanis inlägg. Herregud...

57

Målet: Pazzini gör sitt sjunde mål för säsongen men det första i Inter-tröjan när han får bollen felvänd, lurar Munoz och avslutar med ett lågt, elegant skott. Nu är det match igen!

57

MÅÅÅÅÅL!! 1-2, GIAMPAOLO PAZZINI!

56 

Hörnan nickas hööööögt över av Lucio.

55

Sirigu får gult kort för snack.

55

SIRIGU RÄDDAR IGEN! Militos låga, studsande närskott räddas vid stolproten av Palermokeepern. Returen leder till ett lite väl högt inlägg som dock resulterar i en hörna.

54

INTER KRÄVER NY STRAFF! Men domaren gör nog rätt i att inte blåsa då Bacinovic faktiskt håller armen intill kroppen, trots att han också vidrör bollen efter en Inter-nick.

53 

Mottas distansskott tar på en försvarsfot och leder fram till en ny Interhörna. 11-1 nu i hörnor för hemmalaget.

51

JÄTTERÄDDNING AV SIRIGU! Eto'o hittar luckan vid målvaktens högra hörn men en lång hand skickar bollen ut till en Inter-hörna, som blir resultatlös.

50

Inter får frispark i ett jätteläge, någon meter utanför offensivt straffområde sedan Pazzini manglats rejält av Munoz. Se upp nu...

49 

Hörnan blir resultatlös.

49 

Ranocchia tabbar sig och ger Palermo en vänsterhörna.

48 

Inter påbörjar halvleken med nyfunnen frenesi. Palermo backar tillbaka. Det luktar mål redan nu...

46

Milito får nästan ett friläge direkt tack vare Kharjas pass - men bollen hamnar hos målvakten Sirigu.

46

Där sparkar Palermo igång den andra halvleken!

46

Dubbelbyte i Inter: nyförvärven Giampaolo Pazzini och Houssine Kharja debuterar, samtidigt som Coutinho och Santon lämnar planen.

PAUS

Inget att göra i pausen? Ta då en titt på veckans avsnitt av Serie A-programmet Calcio al Corso, med Kristian Borell som eminent capo.

PAUS 

En märklig första halvlek på San Siro är över. Inter har dominerat på alla sätt och vis - förutom i målprotokollet. Palermo tog tidigt ledningen genom Fabrizio Miccoli tack vare taffligt försvarsspel, och i 36:e minuten kom 2-0 när Antonio Nocerino fick stå alldeles för ensam i straffområdet. Och lägg därtill ett stolpskott från Pastore och en solklar straffspark som domaren missade. Visst har Inter haft chanser - men hur i hela fridens namn ska man vända på detta?!

45+2

Första halvleken är över! Inter-Palermo 0-2.

45+1

PASTORE TRÄFFAR STOLPEN! Palermo-stjärnan blir helt fri med målvakten Cesar från höger men tar lång tid på sig och dunkar bollen rakt i stolpen! Mamma mia...

45

Hörnan nickas undan, samtidigt som en (1) tilläggsminut aviseras.

45 

Ny Inter-hörna - hur många är det nu? 18? Det känns så...

44 

Men hörninlägget nickas undan och Coutinho slarvar bort den efterföljande skottchansen.

44 

Maicon får med sig en högerhörna sedan han utmanat underbare Balzaretti.

43

Vi ska också meddela att matchen Bologna-Roma har stoppats på grund av kraftigt snöfall. Den matchen kommer att spelas vid ett senare datum.

42 

Inter har dominerat den här matchen om man tittar på bollinnehavet - men Palermos effektivitet och defensiv är imponerande. Kan hemmalaget verkligen vända på steken?

40

ETO'O GÖR MÅL - MEN DET DÖMS BORT! Palermo-målvakten Sirigu räddar Thiago Mottas tunga distansskott men släpper returen till en offsidestående Eto'o, som får se sin fullträff bli underkänd.

39

PALERMO ÄR NÄRA ATT AVGÖRA! Bortalaget kontrar och kommer med fyra spelare mot två Inter-försvarare. Pastore lägger bollen mellan dessa fram till Miccoli, som inte lyckas runda Julio Cesar. Returen hamnar hos Cassani som skjuter rakt på en täckande back framför mål...

38

MILITO! Inter-anfallaren kan bara bredsida in bollen vid första stolpen på ett högerinlägg - men Munoz får fram en fot och styr ut till en ny hörna!

38

JÄTTELÄGE FÖR INTER! Javier Zanetti får en underbar chans precis framför mål men skjuter utanför via en försvarare. Hörna för Inter.

36

Målet: Nocerino gör sitt andra mål för säsongen efter en fin fint och ett underbart lågt skott till vänster i straffområdet. Julio Cesar hinner inte ner i tid.

36

MÅÅÅÅÅÅL!! 0-2, ANTONIO NOCERINO!

34

Javier Zanetti springer runt på ett ben sedan han krockat med Nocerino. Men det verkar inte vara något allvarligt med Inter-ikonen.

33

NY STRAFFSITUATION FÖR INTER! Cambiasso nickar utanför samtidigt som han får en knuff av Balzaretti. Men var kontakten verkligen så tydlig? Tveksamt.

32

Matchens första gula kort tilldelas Palermo-mittfältaren Armin Bacinovic som sparkar ner Coutinho bakifrån. Inget snack om saken.

31

Pastore skjuter utanför från distans.

31

Miccoli vinkas av för offside. Långbollarna är Palermos enda chans just nu, men då krävs det att den kortväxte anfallaren står på rätt sida om backlinjen...

30

Coutinho skjuter strax utanför från distans. Den hade Sirigu kontroll på.

29 

Coutinho står för en fantastisk soloraid som tyvärr inte leder till något skott på mål då Munoz till slut hinner emellan. Men brassen visade verkligen prov på snabba fötter där!

27 

Nocerino håller sig framme i Inters straffområde och avslutar med en svår nick som hamnar ett par meter utanför vänsterstolpen. Ett sällsynt anfall för bortalaget.

27

Motta nickar hörninlägget mot den högra stolproten, men Sirigu är snabbt nere på marken och räddar relativt enkelt.

26 

Cambiasso vaskar fram en vänsterhörna för Inter.

26

Palermo har haft ett skott mot mål - och gjort ett mål. Den effektiviteten är svårslagen...

25

MOTTA SKJUTER ÖVER! Thiago Motta börjar närma sig ett mål men drämmer bollen någon meter över trävirket från straffområdeskanten.

23

Offside på Palermos högerback Cassani, som öppnat optimistiskt.

21

FARLIGT AVSLUT AV LUCIO! Brassen hoppar återigen högst men nickar bollen rakt i gapet på Palermokeepern Sirigu, som inte släpper någon retur.

21 

Inter vinner en högerhörna...

20

Napoli har just tagit ledningen med 1-0 hemma mot Sampdoria. Målet gjordes naturligtvis av - vem annars - Edinson Cavani. Samtidigt har Lecce 1-0 på Cesena (Daniele Corvia målskytt), medan Genoas Rodrigo Palacio satt enda bollen mot Parma. Cagliari har 2-1 mot Bari efter två Matri-mål.

19

INTER VILL HA STRAFF! Hörnan nickas rakt ut till hörnläggaren Cambiasso, vars nästa inlägg till slut hamnar hos Lucio som ramlar i duell med Pastore. Men domaren låter spelet gå - och jag är inte rätt man att avgöra om det var välmotiverat eller inte...

18 

Maicons fina högerinlägg leder fram till en ny Inter-hörna sedan Migliaccio - hårt ansatt av Cambiasso - nickat bollen över eget mål.

16

Lucio nickar hörninlägget i en båge mot målvakten Sirigu, som räddar enkelt.

16 

Milito tvingar fram en vänsterhörna för Inter sedan hans inlägg nickats ut över kortlinjen av Munoz.

14

Motta dunkar bollen en bit över från distans.

13 

FARLIGT FÖR INTER! Eto'o skickar in ett lågt, studsande vänsterinlägg som smiter precis förbi en liggande Coutinho och skickas iväg av en försvarare. Inter kommer allt närmare...

12 

Inter trycker på mer och mer. Men närmare än ett par halvfarliga inläggssituationer blir det inte än så länge.

10

Reprisen visar att domaren gjorde fel - Palermo skulle ha haft en straff där när Thiago Motta stoppade bollen med armen. Det här lär bli omdiskuterat.

10

Palermo vill ha straff sedan en lång frispark studsat ner i Inters straffområde. Men domaren viftar avvärjande...

9

LUCIO NICKAR ÖVER! Maicons frisparksinlägg hittar lagkamraten vid bortre stolpen, men avslutet är inte ens nära att hamna på mål.

8

Inter får frispark till höger om offensivt straffområde sedan Zanetti blivit neddragen av Balzaretti. Det här kan bli farligt...

6 

En drömstart för Palermo! Hur ska inte svara på det här?

5

Målet: Cassani snor bollen från Santon, rundar densamme och slår in ett lågt högerinlägg som hittar en ensam Miccoli framför mål. Anfallaren stöter bollen rakt upp i nättaket från nära håll!

5

MÅÅÅÅÅL!! 0-1, FABRIZIO MICCOLI!

4

FIN AKTION AV MAICON! Högerbacken viker in centralt och avlossar ett skott/inlägg med yttersidan som smiter precis utanför den bortre stolpen, bara någon meter framför Cambiasso. Det är matchens första målchans!

3 

Slarvigt spel inledningsvis. Från båda lagen.

1 

Palermo skapar matchens första anfall - men Pastore lyckas inte hitta en lagkamrat från sin position till höger om straffområdet.

15:00

Där tar Inter avsparken!

14:57 

Spelarna vandrar in på San Siros matta, i min gamla hemstad Milano.

14:49

Samtidigt, med start 15.00, spelas flera intressanta matcher i Serie A som vi naturligtvis kommer att hålla er uppdaterade ifrån. Bland annat tar Napoli emot Sampdoria och Roma reser till Bologna...

14:46 

Palermo formerar en helt väntad startelva, som officiellt innehåller två anfallare men där Pastore lär ta steget ner bredvid Ilicic i en tillbakadragen roll. I Inter är dagens glädjebesked att Diego Milito håller för spel. Samtidigt ska det bli intressant att se hur nyförvärvet Andrea Ranocchia kan prestera som mittback.

14:45

Palermos startelva: Sirigu - Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bacinovic, Nocerino - Ilicic - Pastore, Miccoli.

14:43

Inters startelva: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia, Santon - Motta, Cambiasso, Zanetti - Coutinho - Eto'o, Milito.

14:40

Under gårdagskvällen spelades två matcher i Serie A. Först vann Lazio med 2-0 mot Fiorentina efter två Libor Kozak-mål, och sedan lyckades ett undertaligt Milan bortabesegra Catania med samma resultat.

14:38

Diego Milito, som möjligtvis saknas i dagens match, blev i veckan utsedd till årets utländske spelare samt årets spelare i hela Serie A under 2010.

14:36

I veckans Calcio al Corso - där Antonio Abizzo, Kristian Borell och Thomas Wilbacher medverkar - diskuteras allt värt att nämnas inför helgens Serie A.

14:33

Inters trupp innehåller två nyförvärv: Giampaolo Pazzini och Houssine Kharja (båda från Genoa). Saknas gör framförallt mittfältaren Dejan Stankovic som är avstängd, precis som försvararna Christian Chivu och Ivan Cordoba. Diego Militos medverkan är osäker. Palermo har först och främst problem i anfallet där försäljningen av Massimo Maccarone (Sampdoria) samt skadorna på Abel Hernandez och Mauricio Pinilla oroar.

14:29

Nye Inter-tränaren Leonardo hade fyra raka ligasegrar på kontot innan laget gick på en riktig mina senast: 1-3 borta mot Udinese. Nu i veckan revanscherade man sig dock genom att slå ut Napoli i Coppa Italia via seger på straffar. Gästande Palermo har blandat högt med lågt efter vinteruppehållet men ändå vunnit två av de fyra senaste matcherna. Förra helgen blev det 1-0 mot Brescia sedan Cesare Bovo avgjort.

14:25

Varmt välkomna till liverapporteringen av Serie A-mötet mellan Inter och Palermo. Matchen börjar 15.00 och kommenteras av Martin Ahlin.