Se intervjun med Jesper Blomqvist i videon ovan!

VM-hjälten från 1994, Jesper Blomqvist, spelade i Premier League-klubben Manchester United mellan åren 1998-2001. Under Blomqvists tid i klubben vann han Premier League, Champions League och FA-cupen.

Nu på lördag avgörs det vilket lag av United och Chelsea som står som vinnare i FA-cupen, där håller den nuvarande 44-åringen sitt förra lag som favoriter.

- Det blir en otroligt spännande match. United har gjort det bra, men det saknas någonting i spelet, trots det är laget i final i FA-cupen och blev tvåa i Premier League, så det är fantastiskt bra gjort, säger han.

Blomqvist vill se sitt förra lag släppa loss mer på plan.

- Jag tycker fortfarande att United är bäst när de släpper på alla växlar och bara kör, så jag hoppas verkligen att vi får se det i finalen och att de vågar släppa loss och spela lite friare. Att de låter de offensiva spelarna få lite firare tyglar och framförallt tar chansen och går framåt, och inte låter Chelsea samla sig för mycket.

Det är inte bara på plan som det avgörs, två av Blomqvists tränarfavoriter gör upp vid sidlinjen.

- José Mourinho (tränare för Manchester United) brukar vara väldigt bra i just de här finalerna, det såg vi förra året i Europa League, men sen har vi Antonio Conte (tränare för Chelsea) som är en annan tränarfavorit för mig. Conte är otroligt duktig på att motivera spelarna och får dem att ge allt, särskilt i de här stora matcherna så jag ser verkligen fram emot den matchen.

Om vi ställer Mourinho mot Conte, vem vinner den fajten?

- Båda är extremt duktiga taktiskt, sen känns det som att Conte har haft ett litet övertag när lagen har ställts mot varandra. Han har lite mer ungdomlig entusiasm men han har ju inte varit i gamet lika länge som Mourinho. Sen har Conte haft ett tuffare år i Chelsea än vad Mou haft i United.

Vad tippar du att matchen blir på lördag?

- Jag får nog tippa med hjärtat så jag säger 2-1 till United.

Se FA-cupfinalen mellan Chelsea - Manchester United på lördag på Kanal 5 och på internalEurosport Player home.aspx?langueid=7&site=plyNonemed avspark 18.15.