Eurosport

Eurosport sänder "Århundradets Derby"

Eurosport sänder "Århundradets Derby"
Av Eurosport

Den 07/11/2018 kl 16:43Uppdaterat Den 10/11/2018 kl 20:08

Söndag 10:e november, klockan 20:00, ställs de eviga argentinska rivalerna Boca Juniors och River Plate mot varandra i den första av två matcher som kommer att avgöra vem som tar hem den anrika turneringen Copa Libertadores.

Eurosport har förvärvat sändningsrättigheterna till matchen som kallats både århundradets och tidernas derby och sänder på Eurosport Player (från 19.30) och Kanal 9 (19.55) nu på söndag*. Avspark är 20.00.

* Matchen skulle egentligen ha spelats på lördagen men sköts upp på grund av regn.

Copa Libertadores är den mest prestigefyllda turneringen i Sydamerikansk fotboll och jämförs ofta med Champions League. I år är det sista gången turneringen avgörs med dubbelmöte i finalen och där möts rivalerna River Plate och Boca Juniors.

Boca och River är Argentinas två största klubbar med de två största supporterskarorna i landet. Rivaliteten går långt tillbaka i historien och matchen kallas "Superclásico", i folkmun. Matcherna mellan Boca och River är kända för att bjuda på passion, känslor och en färgsprakande supporterkultur på läktarna. Något som nu kommer skildras på Kanal 9 och Eurosport Player.

Eurosport har även rättigheterna till returmötet 24:e november.

Årspaket (direktbetalning): 790 kr som betalas direkt. Bindningstid i ett år.

Årspaket (månadsbetalning): 79 kr i månaden med bindningstid i ett år.

Månadspaket: 129 kr i månaden. Ingen bindningstid.