Fotboll
Europa League

Inför EL-lottningen: ”Det är inte en drömlottning för MFF”

Dela detta med
Kopiera
Dela denna artikel

anders svensson

Foto: Eurosport

AvEurosport
15/12/2018 på 12:26 | Uppdaterad 15/12/2018 på 14:10

Malmö FF har avancerat i Europa League efter bragdmatchen i Istanbul. Vem ställs MFF mot i sextondelsfinalen? ”Bör undvika lag som Chelsea och Arsenal”, säger Anders Svensson.

I torsdags tog sig Malmö FF vidare till sextondelsfinal i Europa League efter vinsten med 1-0 borta mot Besiktas. Kvar i turneringen finns riktigt starka lag, men finns det någon drömlottningen?

- Vi diskuterade Salzburg som Malmö slagit ut tidigare men som nu har gått rent gruppspelet. Framförallt är det de här riktigt tunga lagen som man ska försöka undvika som Chelsea och Arsenal, säger Anders Svensson.

På sociala medier har det pratats om att Dinamo Zagreb skulle vara en bra lottningen för MFF, ett lag som blev klart för slutspel förra omgången.

- Man vet inte vet så mycket om Dinamo Zagreb och de är jäkligt bra. Så jag skulle inte säga att det är en drömlottning.

Den 14 februari ser du första av två möten för MFF i sextondelsfinalen. Mot vem? Lottningen äger rum på måndag klockan 13:00 på Eurosport 1 och Eurosport Player.

Här är lagen som Malmö FF kan lottas mot:
Napoli, Inter, Valencia, Benfica, Eintracht Frankfurt, Bayer Leverkusen, Zenit S:t Petersburg, Dinamo Zagreb, Arsenal, Chelsea, Villareal, Dynamo Kiev, Sevilla, Real Betis och Salzburg.

Se hela Europa League-magasinet här!

Läs och se mer: Benfica sämsta CL-trean: ”Då vet man att det är tufft”

Eurosport Player erbjuder tre paketlösningar: Årspaket (direktbetalning): 790 kr som betalas direkt. Bindningstid i ett år.
Årspaket (månadsbetalning): 79 kr i månaden med bindningstid i ett år.
Månadspaket: 129 kr i månaden. Ingen bindningstid.

Relaterade ämnen
FotbollEuropa League
Dela detta med
Kopiera
Dela denna artikel