Eurosport

Officiellt: Markus Rosenberg förlänger med Malmö FF

Officiellt: Markus Rosenberg förlänger med Malmö FF

Den 09/11/2018 kl 11:23Uppdaterat Den 09/11/2018 kl 13:27

På fredagen gick Malmö FF ut med nyheten att lagkaptenen Markus Rosenberg förlänger sitt kontrakt med klubben ytterligare en säsong.

Årets säsong var tänkt att bli den sista, men allt eftersom hösten närmat sig har det blivit mer och mer tydligt att det finns goda möjligheter att få se Markus Rosenberg spela fotboll för Mlamö FF även 2019. Och idag blev det klart, Rosenberg och MFF är överens om en förlängning även över nästa säsong.

Rosenberg själv säger följande till MFF:s hemsida:

-Den här tiden i MFF har varit en fantastisk period i min fotbollskarriär. Man hade aldrig kunnat drömma om de här framgångarna och att det skulle funka så bra på planen i så många år. Det är härligt att folk uppskattar det jag gör och att många vill att jag ska fortsätta.

Malmös sportchef Daniel Andersson är av förklarliga skäl mycket nöjd med Rosenbergs beslut att fortsätta.

-Det känns fantastiskt att han har förlängt. Han har varit vår viktigaste spelare sedan han kom hem, både på och utanför planen. Han visar vägen genom sin kravställning, attityd och professionalism. Det är enormt viktigt för klubben att ha kvar honom ett år till, säger Andersson till mff.se.