Video - Europa League-magasinet: Omgång 4

19:15

Europa League-magasinet om speciella läget för Red Bull-mötet: "Blir en jättegrej"

Europa League-magasinet om speciella läget för Red Bull-mötet: "Blir en jättegrej"
Av Eurosport

Den 10/11/2018 kl 17:52Uppdaterat Den 10/11/2018 kl 18:43

I nästa omgång av Europa League ställs redan slutspelsklara RB Salzburg mot RB Leipzig - och spekulationer om en eventuell "läggmatch" har redan börjat florera. Jonas Dahlquist och Johan Arneng ger sin syn på saken i veckans Europa League-magasin.

Salzburg har samlat ihop tolv poäng, efter fyra raka segrar, och ställs nu alltså mot det andra Red Bull-laget Lepzig, som i allra högsta grad fortfarande kämpar om att avancera till nästa omgång. Ett speciellt scenario.

- Det hade ju inte varit konstigt om ett Bundesliga-lag åkte till Österrike och vann, det är ju inget konstigt med det egentligen, men här blir det en jättegrej, säger Jonas Dahlquist i veckans Europa League-magasin.

Johan Arneng:

- Spekulationerna är redan igång. Det är speciellt att de är i samma grupp, det får man säga. I grund och botten skulle jag säga att Leipzig är ett bättre fotbollslag än vad Salzburg är, men i den här situationen som vi befinner oss i nu så blir det konstigt, ja.

Duon går igenom samtliga grupper och pratar dessutom om Danny Welbecks otäcka skada, om Milans poäng mot Betis på bortaplan, och om Malmös insats mot Sarpsborg. Bland mycket annat.

Se hela Europa League-magasinet i spelaren nedan:

Video - Europa League-magasinet: Omgång 4

19:15