14 augusti är det dags för första matchen i det dubbelmöte som avgör spanska Supercupen (Supercopa de España). Sevilla tar emot Barcelona hemma på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Returen spelas på Camp Nou i Barcelona 17 augusti. I förra årets Supercup besegrades Barcelona av Athletic Bilbao efter sammanlagt 5-1. Barcelona är mesta mästare med 11 titlar, Sevilla har vunnit en gång (2007). Spanska Supercupen har avgjorts sedan 1982. Lionel Messi är bäste målskytt genom tiderna med 11 fullträffar. Barcelona och Athletic Bilbao möttes även i Copa Del Rey-finalen i maj, den gången vann Barcelona med 2-0 efter mål av Alba och Neymar.

14 augusti avgörs också Tyska Supercupen (DFL Supercup) där Dortmund och Bayern München drabbar samman i ett prestigefyllt möte. Ettan mot tvåan i förra årets Bundesliga. Bayern München är i sin femte raka final men har faktiskt inte vunnit Supercupen sedan 2012. Förra året förlorade de mot Wolfsburg som tog sin första titel i Supercupen efter straffläggning. Bayern München har vunnit Supercupen fyra gånger medan Dortmund är mesta mästare med fem titlar. Matchen spelas på Signal Iduna Park i Dortmund med kapacitet för runt 80 000 åskådare. Tyska Supercupen har avgjorts sedan 1987.

Europa League
Höjdpunkter: Partizan Belgrade - FC Astana
12/12/2019 PÅ 23:13

Spanska Supercupen: direkt 14 och17 augusti på Eurosport 1 (HD)
Tyska Supercupen: direkt 14 augusti på Eurosport 2 (HD)Viktig information för dig som inte kan se Tyska Supercupen eller Spanska Supercupen
För dig som inte kan se Tyska Supercupen eller Spanska Supercupen på Eurosport 1 eller Eurosport 2 Sändningsrätten för Tyska Supercupen och Spanska Supercupen gäller endast för Sverige och för att möjliggöra den här typen av sändningar startades en svensk version av Eurosport 2 hösten 2014. Nu har vi tagit ytterligare ett steg och skapat en svensk Eurosport 1. Om du inte kan se fotbollsmatchen beror det på att din TV-operatör inte gjort den tekniska omställningen till den svenska versionen. För mer information om detta berör dig ber vi dig kontakta din TV-operatör. I vissa fall kan det krävas en omstart av digitalboxen för att få in kanalen, är du osäker på vad som gäller ber vi dig kontakta din TV-operatör.

All information med reservation för eventuella ändringar

Europa League
Höjdpunkter: Manchester Utd - AZ Alkmaar
12/12/2019 PÅ 23:11
Europa League
Höjdpunkter: Slovan Bratislava - Braga
12/12/2019 PÅ 23:10