Eurosport

Vacchis kök IIII: Pappardelle con Salsiccia

Vacchis kök IIII: Pappardelle con Salsiccia

Den 27/05/2018 kl 15:51Uppdaterat Den 27/05/2018 kl 16:01

Sista avsnittet av Vacchis kök är här!

Ingredienser:

500 g pappardelle
250 g salsiccia
Krossade tomater
0,5 st finhackad gul lök
1 st finhackad vitlöksklyfta
Basilika
2 msk olivolja
Salt
Svartpeppar
Chili
Riven parmesanost

Så gör du:

Dra skinnet av salsiccian och smula korven i små bitar.
Värm upp oljan i en gryta, och bryn korv och all lök. Tillsätt krossade tomater och basilika och låt såsen sjuda under lock i 60 minuter på låg värme. Smaksätt med salt, svartpeppar och chili. Ta sedan av locket och låt småputtra i 15 minuter till.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt vattnet rinna av och häll över en del av pastan i grytan med salsicciasåsen. Rör om noga.

Servera salsicciasåsen och pastan med den nyriven parmesanost.