Mer om AIK-podcast och om hur du sponsrar den

Mer om AIK-podcast och om hur du sponsrar den
Den 10/08/2012 klockan 17:43

Den här sommaren har jag lyssnat en del på podcast. Jag kan inte skyta om att jag letat upp de mindre varianterna. Det har blivit elefanter så som Triumf, Sigge och Alex samt lite Filip och Fredrik. Det är ett alldeles utmärkt sällskap när jag klippt gräsmattan eller varit ute på en joggingrunda.

Samtidigt som jag lyssnat har idéerna om en egen podcast vuxit. En AIK-pod. En svart pod. Jag har tänkt att det måste gå att ordna, och det gör det förstås, men för att få det bra krävs lite tid, lite kunnande och lite pengar.

Jag ser ett innehåll där lyssnaren erbjuds en djupare intervju med en AIK-tränare eller AIK-VD eller annan representant. Jag ser skojfriska inslag, någon lyssnare kanske råkar garva till ibland. Vad vet jag. Jag ser att jag ibland uppmanar om något. Jag till och med kräver saker. Jag berättar om AIK-minnen. Andra gånger kanske poden parodierar en före detta tränare. För vi ska ju erkänna det alla vet. Jag ser framför allt att jag bollar med en sidekick. Jag tänker mig Marcus Å och att jag måste fråga honom. Och när jag tänker så tänker jag även att det här verkligen måste bli av.

Jag ser att AIK-podcasten är återkommande. Varje vecka. Att varje avsnitt ligger någonstans mellan 30 och 90 minuter. Plus stopptid. Jag ser en väldigt bra podcast. Jag ser en utmaning som jag för någon sekund blir livrädd för och undrar "vad i helvete har jag lovat nu?" och inser att den känslan antagligen bara är bra. Det ger energi. Jag vill framåt. Jag vill producera en podcast som lyssnare längtar efter.

Det ska inte kosta någonting att lyssna på den här podden men jag vill att ni stöttar mitt t-shirts-projekt på www.producenten.se. Det är dealen. Köp en tröja och du får en AIK-podcast när alla tröjor är sålda.

15 tröjor har redan saluförts. 185 to go. Sponsra en AIK-podcast, låt mig fortsatt få blixtrande små ångestladdningar över vad jag givit mig in på. Du får dessutom en limiterad Quaison-tröja och pengar går till välgörande ändamål. Alla vinnare. 298 kronor och 15 öre. Följ länken: www.producenten.se.

Tack på förhand.

/Producenten

Twitter: @Baxtersgarden