En usel, usel fransman stal show och rampljus

Den 09/11/2012 klockan 00:22

En korrekt tackling som dessutom var utanför straffområdet.

Hur fan lyckades den franske domaren Fredy Fautrel få det till straff!?

Och hur faaan lyckades han med konststycket att hala upp sitt lilla röda och visa ut BÅDE Walid Atta och den påstådde syndaren Peter Larsson?!?

En kvadrupelmiss av den eländige rättskiparen gjorde att skandalen, för det var verkligen en SKANDAL, gjorde att Helsingborg kammade noll, nada, zipp i Hannover. Ett kryss hade allra troligast inte heller det räckt till avancemang - men en sådan maffig upphämtning var värd så mycket mer än att sluta så...

För det var ju på alla sätt och vis en maffig upphämtning. När Mame Biram Diouf tidigt i den andra halvleken nickade in sitt andra mål för kvällen var det ju verkligen ingenting som pekade på annat än att HIF - för första gången i Europa-spelet i höst - skulle gå på en ordentlig mina.

Så slutade det inte.

Dissade Mattias Lindström visade teknisk briljans (Var har han gömt de förmågorna i år?) när han snyggt volleyspelade fram Nikola Djurdjic till 1-2. Alejandro Bedoya tryckte in 2-2 bara sju minuter senare och Alvaro Santos var ytterligare lite senare hysteriskt nära att skjuta ett magiskt vändningsmål för HIF.

Men nej, så slutade det inte heller.

Det slutade med att en usel, usel fransman stal show och rampljus när han rånade Helsingborg på poängen.

@JensDahlkvist - på Twitter