2012 US Open Caroline Wozniacki - AFP
 
Tennis

Johanssons tränaruppdrag hänger i luften

Johanssons tränaruppdrag hänger i luften

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 17/09/2012 kl 15:51
Caroline Wozniacki har fortfarande inte bestämt sig för om hon vill fortsätta samarbetet med Thomas Johansson. "Bollen ligger hos Caroline", säger Johansson till sporten.dk.
 

Thomas Johanssons samarbete med Caroline Wozniacki innebar ingen omedelbar succé. Wozniacki åkte ur topp tio efter att ha åkt ur i den första rundan i både Wimbledon och US Open och båda två fick utstå hård kritik i internationell och dansk press.

- Nu har vi jobbat tillsammans de veckor som vi har kommit överens om och nu är det upp till henne om hon känner att jag kan bidra till att göra henne till en bättre spelare, sa Johansson till eurosport.se efter US Open.

Frågan om de båda ska jobba vidare tillsammans hänger fortfarande i luften ett par veckor efter uttåget ur US Open. De kommande veckorna reser Wozniacki runt i Asien utan Johansson som har fullt upp med Stockholm Open men om samarbetet återupptas är ännu osäkert eftersom den tidigare världsettan inte har bestämt sig.

- Jag sa till henne att jag är beredd att fortsätta med vissa förändringar i upplägget så nu ligger bollen hos henne, säger Johansson till sporten.dk och tillägger att de ska träffas igen när danskan återvänder till Europa.

Wozniacki är toppseedad i Korea Open den här veckan.

Henric Larsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×