Roger Federer Andy Murray - Eurosport
 
Artikel
kommentarer
Tennis > Shanghai Masters

Semifinalklart i Shanghai - Federer ställs mot Murray

Semifinalklart i Shanghai - Federer ställs mot Murray

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 12/10/2012 kl 16:24
De två senaste grandslam-mästarna ställs mot varandra i semifinalen i Shanghai Masters. Roger Federer och Andy Murray får sällskap av Novak Djokovic och Tomas Berdych.

Världsettan Roger Federer besegrade Marin Cilic i kvartsfinalen i Shanghai Masters (6-3, 6-4) och ställs mot världstrean Andy Murray i semi. US Open-mästaren Murray tappade första set mot tjeckiske veteranen Radek Stepanek, men lyckades vända till vinst efter en tuff tresetare.

Fyra spelare är kvar i Masters-turneringen och det är idel topprankade namn. I den andra semifinalen ställs världstrean Novak Djokovic mot sexan Tomas Berdych.

Djokovic skåpade ut Tommy Haas i raka set (6-3, 6-3) medan Berdych avgjorde tvåsetaren mot Jo-Wilfried Tsonga i tiebreak.

- Jag gjorde en riktigt solid match och prestation från start till slut. Den största skillnaden mellan mig och Jo var att jag lyckades ta tillvara på de små avgörande lägena i både första, men framförallt det andra setet. Det fanns inte många, men jag lyckades hålla fokus och utnyttja dem till min fördel, sa Berdych efter segern.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

 

kommentarer