0617 crispy video - Eurosport
 
Tennis > ATP i Queen's

TV: Nalbandians raseriutbrott - sparkar linjedomaren blodig

TV: Nalbandians raseriutbrott - sparkar linjedomaren blodig

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 17/06/2012 kl 18:01
David Nalbandian fick ett galet utbrott i finalen i Queens mot Marian Cilic. Argentinaren sparkade till linjedomaren och blev diskvalificerad. Se utbrottet i artikeln!
 

Nalbandian ledde finalen med 7-6, 3-3 när han tappade fattningen fullständigt efter att inte ha hunnit upp en boll och därmed tappat sin serve.

Argentinaren måttade en hård spark mot en reklamskylt där en av linjedomarna satt. Han sparkade igenom skylten och träffade den äldre mannen på benet. Den förvånade linjedomare tog sig för benet och skrek av smärta. Mannen blödde kraftigt av sparken och lämnade arenan för att plåstras om.

Nalbandian var i sin första gräsfinal sedan 2002 och hade slagläge att vinna. Istället blev han diskvalificerad för "osportsligt uppträdande" och gick titeln till Cilic. Prisceremonin hölls som vanligt. Nalbandian riskerar böter och avstängning.

SE UTBROTTET HÄR!

Nalbandian var ångerfull efteråt men menar att domarens beslut var väl hårt.

- Jag är väldigt ledsen att det hände, men jag var väldigt frustrerad och ibland är det svårt att kontrollera sina känslor. - Jag erkänner att jag gjorde ett misstag. Men alla gör misstag ibland och jag kände att det inte behövde sluta så här, säger Nalbandian enligt Eurosport.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×