Mats: finalen Wilander - Eurosport
 
Tennis > Franska Öppna

Mats minut: "Jag vet inte om det går att slå Nadal"

Mats minut: "Jag vet inte om det går att slå Nadal"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 10/06/2012 kl 12:26
Inför Rafael Nadals final mot Novak Djokovic i Franska Öppna så frågar sig Mats Wilander om någon kan slå spanjoren. Se det exklusiva uppsnacket i programmet Mats minut i artikeln nedan. Där hittar du även Thomas Enqvist och Carlos Moyas tankar inför finalen.
 

Om Rafael Nadal vinner finalen mot Novak Djokovic så tar spanjoren sin sjunde titel i Paris. I sådana fall är det en makalös bedrift och Eurosports expert Mats Wilander tror att han fixar det. Se Mats minut här:

Eurosports experkommentator Thomas Enqvist är även han mycket imponerad av Rafael Nadal men tror på en jämn final. Se intervjun med Enqvist här:

Till sist träffade tennisreporter Henric Larsson den förre storspelaren Carlos Moya nere i Paris. Moya menar att hans landsman Rafael Nadal är på väg att få ett mentalt övertag på Novak Djokovic och slutför därmed ett hattrick i experter som tror på Nadal.

Finalen startar kl 15:00 på söndagen och sänds på Eurosport. Du kan även följa matchen via vår livekommentering som skrivs av Henric Larsson som är på plats på Philippe Chatrier.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×