Eurosport
 Fleche WallonneTitta nu 
 
 
 
Tennis - Franska Öppna

Mats minut: "Jag vet inte om det går att slå Nadal"

Inför Rafael Nadals final mot Novak Djokovic i Franska Öppna så frågar sig Mats Wilander om någon kan slå spanjoren. Se det exklusiva uppsnacket i programmet Mats minut i artikeln nedan. Där hittar du även Thomas Enqvist och Carlos Moyas tankar inför finalen.

 
Mats minut! - Tennis - Franska Öppna Eurosport
 

Om Rafael Nadal vinner finalen mot Novak Djokovic så tar spanjoren sin sjunde titel i Paris. I sådana fall är det en makalös bedrift och Eurosports expert Mats Wilander tror att han fixar det. Se Mats minut här:

 

 

 

 

Eurosports experkommentator Thomas Enqvist är även han mycket imponerad av Rafael Nadal men tror på en jämn final. Se intervjun med Enqvist här:

 

Till sist träffade tennisreporter Henric Larsson den förre storspelaren Carlos Moya nere i Paris. Moya menar att hans landsman Rafael Nadal är på väg att få ett mentalt övertag på Novak Djokovic och slutför därmed ett hattrick i experter som tror på Nadal.

 

Finalen startar kl 15:00 på söndagen och sänds på Eurosport. Du kan även följa matchen via vår livekommentering som skrivs av Henric Larsson som är på plats på Philippe Chatrier.

eurosport.se

Eurosport@oskarberno
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil