Novak Djokovic - Eurosport
 
Tennis

Djokovic surnar till: "Inte sant att vi köpt all åsneost"

Djokovic surnar till: "Inte sant att vi köpt all åsneost"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 27/12/2012 kl 20:52
Novak Djokovic har öppnat en restaurangkedja, säger sig ha varit i kontakt med farmen som är ensam om att tillverka åsneosten, men dementerar att ett köp skulle vara gjort: "Precis fått reda på att åsneost existerar överhuvudtaget", säger han.
 

För några veckor sedan kablades nyheten ut om att världens bäste tennisspelare, Novak Djokovic, köpt all åsneost i världen. Nu hävdar serben att det inte alls stämmer och berättar även att han förvånas över att nyheten blev så stor världen över.

- Jag hade inte väntat mig att det skulle få så mycket publicitet. Men det stämmer inte att vi har köpt allt som finns, faktum är att jag precis fått hört talas om att åsneost existerar överhuvudtaget. Jag hade hört talas om att man kan mjölka åsnor men visste inte om jag skulle tro på det, säger han till Gulf News.

Stjärnan har visserligen öppnat en restaurangkedja hemma i Serbien och rapporterna om att han varit i kontakt med farmen i Zasavica som är ensamma om att tillverka osten är helt sanna. Men någon leverans är ännu inte beställd.

- De kom till vår restaurang och erbjöd ett samarbete, det är allt. Nu ska vi snacka igenom förslaget och komma överens om hur vi ska gå vidare, säger Djokovic som ändå är försiktigt positiv gällande ett köp.

- Det är en dyr ost och den verkar vara av bra kvalité, säger han.

De tidigare rapporterna gjorde gällande att priset på delikatessen kommer att ligga på över 4000 svenska kronor per halvkilo.

Andreas Käck - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×