Söderling - Eurosport
 
Tennis

Ancic om Söderlings sjukdom: "Jag ber för honom"

Ancic om Söderlings sjukdom: "Jag ber för honom"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 23/04/2012 kl 16:46
Kroaten Mario Ancic som förutom att ha drabbats av körtelfeber också har tränats av Fredrik "Fidde" Rosengren uttrycker sitt stöd för Robin Söderling. "Han har mitt nummer och vet att han kan ringa när som helst", säger han till ESPN.
 

Oddsen är egentligen omöjliga. Robin Söderling, som varit sjuk i körtelfeber sedan augusti förra året, tränas av Fredrik "Fidde" Rosengren vars tidigare adept, Mario Anicic, också insjuknade i körtelfeber och till slut tvingades sluta spela tennis blott 26 år gammal till följd av återkommande problem.

Kroaten håller fortfarande kontakt med Rosengren och under påsken ringde svensken för att få råd om Söderlings status, berättar Ancic för ESPN.

- Freddie och jag är nära vänner. Jag berättade allt jag visste och sa att Robin kan ringa direkt till mig oavsett vad det är. Han har mitt nummer och jag finns där och hjälper till så mycket jag kan. Det enda jag kan göra är att be för honom och hoppas att han blir frisk för han är en stor tennisspelare, säger Ancic.

Ancic är i dag utbildad jurist sedan några år tillbaka och är fortfarande märkt av den plåsamma sjukdomen.

- Jag mår ok. Jag spelar ibland med mina kompisar. Det kunde vara värre.

För Söderling finns fortfarande inget comeback-datum spikat. Tibrosonen arbetar fortfarande med att återhämta sig efter sjukdomen.

Henric Larsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×