OS-blitz

Den 29/07/2012 klockan 11:02

Ragazzi. Det har varit lite sparsmakat med möjligheter även om club friendlys, nordisk calcio och lite annan ströfotboll givit en del möjligheter under juli. Nu börjar dock allvaret på riktigt och den långa bettingsäsongen drar i och med OS igång på allvar för mig. Andiamo, vi värmer upp spelstugan.

Lite kort inför dagens matcher. Senegal +0,5 (1X) är tydligen ett spel wiseguys gillar. Jag är dock mer inne på under (2,5 @1,85) som utgångsspel. Senegal är ju ett riktigt brunkargäng samtidigt som Uruguay, trots stor potential, inte riktigt såg så superbriljanta ut i offensiven som jag hade förväntat mig. Samtidigt håller jag Uru högt och vågar inte spela mot dem.

Gabon imponerade mot ett starkt Schweiz och behövde inte på något sätt be om ursäkt för poängen. Gabon +1 till 1,75 mot Mexico känns bra.

Vitryssland borde vunnit med fler mål mot ett svagt Nya Zeeland. Egypten är ett riktigt fotbollslag med många bra spelare. Oddset 1,66 för rak vinst är inget jag ryggar undan för, tvärtom. Även asian handicap -0,75 är bra.

Bombmattan utlagd. Bring it on!