Cykel- och/eller konstintresserad?

Den 16/04/2012 klockan 18:09

Då kanske det kan vara på sin plats med en vacker tavla med cykelmotiv målad av konstnären Margareta Dahlin. Margareta har i flera år följt cykelsporten och inspirerats av det vackra med sporten. Färgerna i klungan, den häftiga miljön de många gånger passerar samt att försöka fånga farten i cykeltävlingar som exempelvis Tour de France.

Margareta har skänkt en tavla (Swooosch) till förmån för den insamling som jag tillsammans med de övriga fyra som insamlade mest i 2011 års Mustaschkampen dragit igång. Detta med tanke på att Mustaschkampen lagts ner och vi istället tillsammans har som mål att samla in 50.000:- som sedan officiellt överlämnas via Kennet Cup, fotbollsturneringen som Kennet Andersson arrangerar till förmån för Prostatacancerforskningen.

Vill ni läsa mer om hur man lägger bud så kan ni gå in på Cykelsnacks hemsida. Högsta budet just nu ligger på 5.000:- (Jonas Friberg). På torsdag klockan 13.00 stängs denna auktion. Och vill ni inte lägga bud på tavlan men vill stödja Prostatacancerforskningen ändå kan ni lägga ett bidrag i ovan nämnda insamling (klicka på länken ovan).

Hörs
Roberto