Janika Sprunger - Imago
 
Ridsport

Det schweiziska laget inför Rotterdam tillkännages

Det schweiziska laget inför Rotterdam tillkännages

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 10/06/2012 kl 16:49
Det schweiziska laget, som kommer att delta i Holland den 20 till den 24 juni vid nästa CSIO-tävling, har just offentliggjorts av lagledaren Urs Grünig.
 

Förutom den pålitlige Steve Guerdat som rider Nino des Buissonnets, återfinns särskilt Janika Sprunger på Palloubet d’Halong. Vidare är följande ekipage uttagna: Claudia Gisler på Touchable liksom Paul Estermann på Castlefield Eclipse. Niklaus Rutschi kommer att följa med sina lagkamrater till Rotterdam som femteryttare.

Schweizarna var bland de fem bästa i La Baule inför den första omgången av nationscupen i maj, och har sedan dess hamnat på andra plats. Första gången var i Rom där de kom efter Tyskland. Förra veckan på hemmaplan (Sankt Gallen), placerade de sig precis bakom Holland och på delad plats med Storbritannien.

Urs Grünig, som redan är uttagen till OS i London, meddelade att Steve Guerdat och Paul Estermann också kommer att delta i nästa omgång i Aachen (Tyskland), men tillsammans med Werner Muff och Pius Schwizer. Truppen kommer till sist att i Falsterbo (Sverige) bestå av Clarissa Crotta, Martin Fuchs, Christina Liebherr och Arthur Da Silva. Grégoire Oberson kommer att närvara som stöd.

”Många frågor har besvarats, och nya har uppstått”, deklarerade Grünig på webbplatsen för det schweiziska ridsportförbundet. Kommer det att bli andra svar i Holland om två veckor? Det är frågan det … (källa: cavalier-romand.ch)

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×