Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
Olympiska Spelen

Håll facklan brinnande - vinn skid- och fotbollsresor!

Var med i Fackelkampen - eurosport.se:s digitala fackelstafett. Fina skid- och fotbollsresor ligger i potten! Det är naturligtvis gratis att delta, men bara genom att vara med kan du också bidra till välgörande ändamål.

 
PREMIÄR: Vinn Fackelkampen - Olympiska SpelenScanpix
 

Inget OS utan en ordentlig fackelstafett. När nu elden aldrig riktigt var nära våra breddgrader har Eurosport tagit saken i egna händer och skapat den första digitala fackelstafetten. Här får du möjlighet att springa med din egen fackla hela vägen in i mål. Och chans att vinna fina priser.

Det är enkelt att vara med.

Tänd en fackla på fackelkampen.eurosport.se och se till att den inte slocknar innan OS-invigningen den 12 februari.

Under tävlingens gång kan du förbättra dina chanser och försämra för andra genom att hjälpa eller sabotera deltagande facklor. Allt du gör i Fackelkampen är delbart via dina sociala nätverk, som Facebook, du har med andra ord stora möjligheter att fixa stöd från vänner och familj!

1:a pris i Fackelkampen är en resa för sex personer till Åre inklusive boende hos SkiStar och en veckas skipass. I potten ligger dessutom en fotbollsresa, middag på O’Learys och tröstpriser i form av Eurosport Player-abonnemang.

Läs mer om regler och priser här

Som en del i Fackelkampen finns även Välgörenhetsfacklorna. Här har vi bjudit in Sveriges största sajter, sociala medier och nätverk. Den välgörenhetsfackla som får flest fans och klick kommer vinna och ge möjligheten att ge 30000 sek till ett välgörande ändamål som de själva har valt ut. Du väljer själv vilken välgörenhetsfackla du vill vara med i när du registrerar dig.

Tänd din fackla nu!

Eurosport
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil