STOCKHOLM 2012-05-12 Sveriges Patric Hörnqvist, Niklas Persson, Gabriel Landeskog, Viktor Stålberg och övriga i Tre Kronor nöjda efter 4-0 vinsten i lördagens grupp S match mellan Italien och Sverige i ishockey-VM:s gruppspel i Ericsson Globe Arena i Stoc - Scanpix
 
Ishockey > VM

Klart med NHL-spelare i VM

Klart med NHL-spelare i VM

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 10/01/2013 kl 09:35
Trots lockouten kommer Ishockey-VM på hemmaplan i vår att innehålla NHL-spelare. Svenska Ishockeyförbundet meddelar att NHL:s grundserie kommer att vara färdigspelad innan VM inleds 3 maj.
 

Den 19 januari kommer den efterlängtade NHL-säsongen slutligen igång.

Den sena starten väntades leda till Ishockey-VM skulle genomföras utan spelare från NHL, men nu står det klart att grundserien hinner spelas färdigt innan VM på hemmaplan börjar. Det uppger Svenska Ishockeyförbundet i ett pressmeddelande.

- Vi har hela tiden vetat att det kanske skulle bli en start på NHL-säsongen. Men VM är ett fenomenalt evenemang och kommer att bli en fantastisk upplevelse för alla som tar tillvara den här unika möjligheten att vara på plats i Globen, säger Tony Wirén som är generalsekreterare för VM-organisationen i Stockholm.

Henric Larsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×