Phoenix Coyotes' Oliver Ekman-Larsson, right, of Sweden, celebrates a Coyotes' goal with teammate Keith Yandle during the first period in Game 2 of an NHL hockey Stanley Cup first-round playoff series against the Chicago Blackhawks, Saturday, April 14, 20 - Scanpix
 
Ishockey > Hockeyallsvenskan

NHL-back aktuell för spel: "Vi har med Oliver i bussen"

NHL-back aktuell för spel: "Vi har med Oliver i bussen"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 17/09/2012 kl 21:59
NHL-lockoutade stjärnbacken Oliver Ekman-Larsson följer med Tingsryd till bortamatchen mot Leksand i hockeyallsvenskan på tisdagen.
 

- Vi har med Oliver i bussen upp till Leksand i morgon. Vi hoppas få klart med alla papper så att han kan spela matchen, säger Tingsryds tränare Petter Nilsson till dt.se.

Om Ekman-Larsson spelar blir han först ut av de lockoutade NHL-spelarna i årets hockeyallsvenska. En sensationell vändning då Phoenix i lördags meddelade att han skulle skickas ned till farmarlaget Portland i AHL. Hans agent Patrik Aronsson säger dock till kvällstidningarna att det inte blir något spel på tisdagen:

- Han är ju nedskickad till AHL. Så det är ju det som gäller. Det är inte ens nära i dagsläget, utan det är nog en dröm som Tingsryd har, säger Aronsson till expressen.se.

TT

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×