Nicklas Bäckström Washington Capitals - Scanpix
 
Ishockey > Elitserien

Brynäs vill ha hem Bäckström: "Kommer bli en jävla cirkus"

Brynäs vill ha hem Bäckström: "Kommer bli en jävla cirkus"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 21/09/2012 kl 16:27
Svenska mästarna Brynäs gör sitt bästa för att få hem NHL-stjärnan Nicklas Bäckström. "Vi har haft en dialog", säger klubbdirektören Hans-Göran Karlsson.
 

Frölunda jagar stjärntrion Henrik Lundqvist, Erik Karlsson och Loui Eriksson, Modo verkar redan ha gjort klart med duon Tobias Enström och Alexander Steen. Men göteborgs- och örnsköldsvikslubben är inte de enda som rustar efter att Konkurrensverket gått emot Hockeyligans beslut, vilket öppnar för lockoutade NHL-spelare i Elitserien.

Även de svenska mästarna gör sig redo.

- Vi kommer inte sitta still i båten. Nu öppnar sig marknaden helt och man behöver inte vara någon Einstein för att förstå vad det innebär. Nu är det upp till varje enskild klubb att bestämma och det kommer att bli en jävla cirkus, säger Brynäs klubbdirektör Hans-Göran Karlsson till Sportbladet.

Framförallt är det storstjärnan Nicklas Bäckström som lockar. "Bäckis" gjorde tre säsonger i Brynäs innan han 2007 tog steget över till Washington Capitals.

- Vi har haft en dialog med ”Bäckis” och det känns givetvis jättenaturligt att han spelar med oss. Klart vi har haft kontakt med honom men det finns en del praktiska detaljer som måste lösas först, säger Karlsson.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×