Ishockey > Allsvenskan

Veteranen fortsätter i Dif - Ottossons kontraktskaos löst


Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 30/07/2012 kl 15:00
Veteranen fortsätter i Dif - Ottossons kontraktskaos löstEfter allt strul står det nu klart att veterancentern Kristofer Ottosson fortsätter i Djurgården. "Det känns jättebra att ha kommit överens", säger han.
 

Efter att Djurgården tidigare i somras gått ut med att klubben inte har portmonnä tillräcklig att förlänga med Kristofer Ottosson slog fansen bakut. Supportrarna skramlade ihop kulor för att Djurgården skulle behålla sin 36-årige älsklingscenter - och nu är det klart: Ottosson fortsätter ett år till.

- Vi är jätteglada att det har löst sig, säger Djurgårdens tränare och sportchef Challe Berglund. "Otto" har varit och kommer att vara en viktig spelare för oss med sin erfarenhet och rutin. Han är en viktig lagkugge. Vi är tacksamma för initiativet som fansen tog och hjälpte till att få ihop pengar. Det visar på ett härligt engagemang. Många vill vara med och föra oss tillbaka till Elitserien, säger sportchefen Charles Berglund till Djurgårdens hemsida.

Ottosson själv är nöjd att den segdragna förhandlingen äntligen löst sig.

- Det känns jättebra att ha kommit överens. Jag vill rikta ett stort tack till fansen som var del i att detta blev möjligt. Nu ser jag fram mot säsongen som kommer, säger han.

Kristofer Ottosson debuterade i Djurgårdens seniorlag redan 1994 och har spelat 672 matcher för klubben.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×