Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
Ishockey - Allsvenskan

Veteranen fortsätter i Dif - Ottossons kontraktskaos löst

Efter allt strul står det nu klart att veterancentern Kristofer Ottosson fortsätter i Djurgården. "Det känns jättebra att ha kommit överens", säger han.

Efter att Djurgården tidigare i somras gått ut med att klubben inte har portmonnä tillräcklig att förlänga med Kristofer Ottosson slog fansen bakut. Supportrarna skramlade ihop kulor för att Djurgården skulle behålla sin 36-årige älsklingscenter - och nu är det klart: Ottosson fortsätter ett år till.

- Vi är jätteglada att det har löst sig, säger Djurgårdens tränare och sportchef Challe Berglund. "Otto" har varit och kommer att vara en viktig spelare för oss med sin erfarenhet och rutin. Han är en viktig lagkugge. Vi är tacksamma för initiativet som fansen tog och hjälpte till att få ihop pengar. Det visar på ett härligt engagemang. Många vill vara med och föra oss tillbaka till Elitserien, säger sportchefen Charles Berglund till Djurgårdens hemsida.

Ottosson själv är nöjd att den segdragna förhandlingen äntligen löst sig.

- Det känns jättebra att ha kommit överens. Jag vill rikta ett stort tack till fansen som var del i att detta blev möjligt. Nu ser jag fram mot säsongen som kommer, säger han.

Kristofer Ottosson debuterade i Djurgårdens seniorlag redan 1994 och har spelat 672 matcher för klubben.

eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil