Rory McIlroy, Deutsche Bank 2012 (AFP) - AFP
 
Golf

Woods: Rädd för Rory? Ja, det handlar om hans hår

Woods: Rädd för Rory? Ja, det handlar om hans hår

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 20/09/2012 kl 12:33
I dag inleds Tour Championship och publiken får se en ny duell mellan Tiger Woods och Rory McIlroy.
 

Golflegendaren Greg Norman sa häromdagen att Rory McIlroy skrämmer Tiger Woods. Inför den första speldagen av PGA-tourens säsongsavslutning i Atlanta har de båda stjärnorna - som återigen kommer att spela i samma boll - fått frågan om det verkligen stämmer.

Världsettan McIlroy avfärdar det hela som nonsens och konstaterar att ingen skrämmer Tiger Woods.

- Jag vet inte var han (Norman) har fått det ifrån. Det stämmer inte. Hur skulle jag kunna skrämma Tiger Woods? Jag menar, killen har 75 eller 70 PGA-segrar, 14 majors. Han är den störste någonsin i vår sport.

Tiger Woods själv har svårt att ta frågan seriöst.

- Det måste väl handla om håret då?

Så Rory skrämmer dig inte?

- Som jag sa: det där handlar om håret, va?

Reuters

Har du någonsin skrämts av någon annan golfspelare?

- Nej, det finns ingen kille som Ray Lewis (linebacker i NFL-laget Baltimore Ravens), som kommer att knocka mig. Det här är en annan sport. Vi går ut där, spelar vårt spel och mot slutet av dagen ser vi hur det slutar. Det handlar inte om att någon kille på 255 pounds (115 kg) kommer att spöa skiten ur dig.

- I en del andra individuella idrotter, som tennis, kan du faktiskt påverka motståndaren psykiskt, eftersom du spelar mot någon. Här är det ingen annan som påverkar mina slag.

FedExCup-avslutningen inleds under torsdagen, McIlroy toppar totalen, Woods är tvåa, men många spelare kan vinna. Faktum är att samtliga 30 spelare som deltar i Tour Championship på East Lake GC har en teoretisk chans vinna hela FedEx-slutspelet och bonusen på mäktiga 10 miljoner dollar.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×