Zlatan ibrahimovic leonardo psg - Eurosport
 
Fotboll > Ligue 1

Zlatan förklarar utbrottet: "Har inget med Leo att göra"

Zlatan förklarar utbrottet: "Har inget med Leo att göra"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 14/05/2013 kl 20:20
PSG:s sportchef Leonardo hamnade i skottgluggen när Zlatan Ibrahimovic tappade humöret i omklädningsrummet efter att ligaguldet säkrats i söndags. Nu förklarar svensken att allt var ett missförstånd.
 

Zlatan Ibrahimovic försökte tona ner sitt utbrott i omklädningsrummet men allt fångades på bild och videon spred sig över världen.

Nu gör svensken ett nytt försök att förklara situationen.

- Det är enkelt, dopningskontrollanter kom till mig på planen när jag firade med mina lagkamrater och bad mig följa med för att göra ett test samtidigt som medspelarna firade i omklädningsrummet. Jag frågade om jag kunde göra det också men de sa nej. Jag förklarade att jag tyckte det var fel men de sa att det är så reglerna är, säger han till klubbens hemsida.

Svensken fick sedan finna sig i att vänta vid dopningskontrollen medan hans guldvinnande medspelare firade i omklädningsrummet.

- Jag väntade i 20 minuter men ingen dök upp. När jag kom till omklädningsrummet var jag väldigt arg och förklarade för Leo vad som hänt. Jag sa att de förstörde min fest med laget. Det är allt, inget annat. Det har inget med Leo att göra som tidningarna skriver och trots vad bilderna kan visa.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×