FOOTBALL Ibrahimovic 2012 - AFP
 
Fotboll > VM-kval 2014 > INFÖR VM-KVALET

Zlatans attack mot media: "Ni bygger upp för att förstöra"

Zlatans attack mot media: "Ni bygger upp för att förstöra"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 10/10/2012 kl 16:30
På dagens presskonferens gick Zlatan Ibrahimovic till angrepp mot svensk media. "Ni har byggt upp mig, men ni har aldrig lyckats förstöra mig", säger han.
 

- Det är ingen lätt match. Vi ska vinna den och det spelar ingen roll när målet kommer, bara det kommer, säger han inför avfärden mot Torshavn.

Ola Toivonen sträckte sig i baksidan av låret på onsdagens träning och det är osäkert om han kan spela. Möjligen får Mathias Ranegie ta Toivonens vänsterkant.

- Han har spelat bra i Udinese, är stor och stark och mer av en target player. Så det ska nog funka bra. Han har ju gjort mål på mitt gamla lag (Milan) och då måste han vara duktig, säger Ibrahimovic.

Det gamla laget kan bli hans nya lag. Zlatan gör klart att han inte stängt dörren för en återkomst till just Milan.

- Jag känner för Milan, jag vill dem väl, det är en av de klubbarna som jag kan tänka mig att gå tillbaka till, säger han.

Ibrahimovic delgav också sin syn på media och hur skriverierna gått efter det att förbundskaptenen Erik Hamrén förra veckan höll ett brandtal när han presenterade landslagstruppen.

- Det enda ni går och väntar på är att det ska gå dåligt.

- Det är så media funkar. Ni bygger upp det, sedan ska ni förstöra. Ni har byggt upp mig, men ni har aldrig lyckats förstöra mig. Nu är det samma sak med Erik, säger Ibrahimovic.

TT/eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×