Theo Walcott, Aldo Simoncini - Scanpix
 
Fotboll > VM-kval 2014

Walcott till sjukhus - Hodgson rasar mot "farlig attack"

Walcott till sjukhus - Hodgson rasar mot "farlig attack"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 13/10/2012 kl 11:01
Englands Theo Walcott tillbringade natten på sjukhus med en befarad bröstskada efter en tuff tackling av San Marinos målvakt Aldo Simoncini. "En farlig attack", säger förbundskaptenen Roy Hodgson.
 

VM-kvalmötet var bara fem minuter gammalt när Theo Walcott flög i backen med ett brak. San Marinos målvakt Aldo Simoncini hoppade in i britten.

Roy Hodgson rasar mot tacklingen.

- Om jag skulle beskriva tacklingen som vårdslös är jag snäll. Det var en farlig tackling. Jag tror inte det var något uppsåt, men det tyngde ner kvällen, säger Hodgson enligt BBC.

Arsenal-stjärnan hade svårt att andas och blev liggande i gräset. Han kunde till slut bytas ut mot Aaron Lennon. Walcott är nu ett stort frågetecken inför matchen mot Polen på tisdag.

- Vi får ta reda på skadans omfattning. Han stannar över natten och för undersökningar. Det är en bröstskada. Det såg inte bra ut och innan de har röntgat honom vet jag inte.

Hodgson lade till att Walcott borde fått straff och att England hade vunnit med större siffror om domaren gett målvakten rött kort.

- Under normala omständigheter hade San Marinos målvakt blivit utvisad och vi hade gjort 1-0 tidigt på straff. Om domaren hade gett oss straff och visat ut målvakten, vilket han borde ha gjort, hade vi gjort fler mål.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×