Sweden s Emir Bajrami, foreground, controls the ball as Christian Wilhelmsson reacts during a training session on the Koncha Zaspa Training Centre near of Kiev, Ukraine, Monday, June 18, 2012. - Scanpix
 
Fotboll > VM-kval 2014

Skadeläget ljusnar - Lustig och Bajrami okej

Skadeläget ljusnar - Lustig och Bajrami okej

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 08/09/2012 kl 10:49
MALMÖ. Mikael Lustig är okej. Högerbacken är högaktuell för spel på tisdag mot Kazakstan precis som Emir Bajrami.
 

Skadeläget i landslaget ljusnar för varje dag. Högerbacken Mikael Lustig tvingades kliva av i träningsmatchen mot Kina med en stukad fot, men nu räknar han med att kunna träna för fullt fram till tisdagens match. Detsamma gäller Emir Bajrami som har varit sjuk.

- Jag var med och cyklade igår och körde lite bollstabilitet för min rygg. Det kändes bra, säger Monaco-proffset.
 
Lustigs comeback betyder med all sannolikhet att Adam Johansson tvingas ta plats på bänken. Åtminstone räknar han med det själv.

- Han har varit med och spelat varenda kvalmatch tidigare och sedan hade han väl lite problem att ta en plats i Celtic och så blev det väl lite struligt där och kom in lite halvskadad. Men överlag så är han kanske ändå förstavalet, säger Johansson.
 
Bajrami själv är glad att vara tillbaka i landslaget och flytten till Monaco tycks ha gett önskad effekt.

- Jag var tvungen att hitta tillbaka. Det var ett halvår där det inte spelade någon roll vad jag gjorde på träningen eller i matcherna när jag väl kom in. Jag var på bänken ändå och fick knappt spela. Jag kände att jag var tvungen att hitta tillbaka till det där att spela vecka in och vecka ut och jag känner att att om jag kan komma igång sakta, men säkert i Monaco, säger han.
 
Daniel Sjöberg - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×