Sveriges Rasmus Elm jublar efter 4-4 kvitteringen i VM-kvalmatchen mellan Tyskland och Sverige (grupp C) på Olympiastadion i Berlin på tisdagskvällen - Scanpix
 
Fotboll > VM-kval 2014

Kvitteringsskytten Elm: "Trodde inte att jag skulle orka fram"

Kvitteringsskytten Elm: "Trodde inte att jag skulle orka fram"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 17/10/2012 kl 03:09
Med en sista kraftansträngning lyckades Rasmus Elm pressa in kvitteringsmålet på tilläggstid. "Jag kände knappt mina ben", säger Elm till Kanal 5.
 

När inhopparen Tobias Sana missade öppet mål med några få minuter kvar att spela såg den sista chansen att fullborda en makalös upphämtning ut att ha gått Sverige förbi. Men svenskarna fick ytterligare en möjlighet.

I den tredje tilläggsminuten avslutades en rörig situation i Tysklands straffområde med att bollen hamnade hos Rasmus Elm. Smålänningen drog till och satte kvitteringen distinkt.

- Jag trodde inte att jag skulle orka fram överhuvudtaget. Jag kände knappt mina ben efter att ha sprungit fram och tillbaka på mittfältet. Det var skönt.

- Jag var för trött föra tt tänka. Det var bara att skjuta. Lyckligtvis så gick den in, säger Elm till Kanal 5.

Elm upplevde att tyskarna sänkte garden efter sin fantastiska första halvlek och att Sverige fick vittring redan efter Zlatan Ibrahimovics reduceringsmål.

- Jag vet inte om de tror att det är klart. Det känns inte som att de går för det lika mycket. Det är väl naturligt om man leder med 3-0.

Henric Larsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×