Blackburn Rover Martin Olsson - PA Sport
 
Fotboll > VM-kval 2014

Olsson hoppas på Henke som tränare

Olsson hoppas på Henke som tränare

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 10/10/2012 kl 16:30
Martin Olsson är på väg att hitta formen och Blackburn-svensken hoppas så klart att vänsterbacksplatsen är hans när Sverige möter Färöarna på fredag. En annan het önskan hos Olsson är att Henrik Larsson tar över i klubblaget.
 

Degraderade Blackburn står fortfarande utan ersättare för tränaren Steve Kean, som i slutet av september ansåg situationen vara ohållbar och tvingades avgå.

Sedan dess har bröderna Olsson - Martin och Marcus - haft assisterande Eric Black som tränare. Det fungerar bra, enligt Martin Olsson, men flera namn har kopplats ihop med Rovers. Bland andra Tim Sheerwood och Alan Shearer, som båda spelat i klubben, och svenske Henrik Larsson.

- Vi ska bara fokusera på fotbollen. Inte på vilken tränare som kommer in. Henke är den enda jag hade tänkt som skulle varit grym, men resten så bryr jag mig inte faktiskt, säger Martin Olsson, som liksom Henke är fostrad i Högaborgs BK.

- Vi snackar ju när vi träffas. Han är från samma ställe som jag, så vi snackar lite skit när vi träffas.

Vad har du för bild av honom som tränare?

- Du vet, han kan mycket om fotboll. Han har spelat på en hög nivå under lång tid så han kan lära oss spelare ganska mycket. Det skulle vara bra för oss spelare tror jag.

Realistiskt?

- Det vet jag inte. Men det skulle vara coolt faktiskt. Men vi får se vad som händer.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×