Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
Fotboll - VM-kval 2014

Ranégie och Chippen startar - Svensson och Rasmus Elm petas

Anders Svensson petas. Christian Wilhelmsson är tillbaka på kanten och Mathias Ranégie startar längst fram i kväll mot Färöarna. "Otroligt vilket steg han tagit", berömmer players manager Marcus Allbäck.

 
Mathias Ranégie startar VM-kvalet mot Färöarna - Anders Svensson petas - Fotboll - VM-kval 2014Scanpix
 

Erik Hamréns uttagning bjöd på få överraskningar när startelvan presenterades vid lunch. Christian Wilhelmsson är tillbaka i laget och tar plats till vänster. Mathias Ranégie får som väntat chansen i Johan Elmanders och Ola Toivonens frånvaro.

- Otroligt vilket steg han tagit. Han har inte kommit till den minsta klubben i Italien utan en relativt stor klubb och gjort det väldigt, väldigt bra. Det ska bli kul att se, säger Marcus Allbäck till förbundets hemsida.

Anders Svensson, van vid konstgräset hemma i Borås, petas till förmån för CSKA Moskva-proffset Pontus Wernnbloom. Även Rasmus Elm ställs utanför laget. Kim Källström, som missade matchen mot Kazakstan på grund av skada, är tillbaka i elvan.

- Vi tror att den här konstellationen passar bäst, vi ser det match till match. Vi har väldigt många duktiga, det har vi på alla positioner, men centralt har vi många att välja på.

Startelvan: Isaksson - Lustig, Granqvist, J.Olsson, M.Olsson - Wernbloom, Källström - Larsson, Zlatan, Wilhelmsson - Ranégie.

Tobias Jönsson - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil