STOCKHOLM 2010-04-25 Brommapojkarnas John Guidetti efter söndagens allsvenska fotbollsmatch mellan IF Brommapojkarna och Gefle IF på Grimsta IP i Stockholm. - Scanpix
 
Fotboll

Twente kritiserar agenten: "Guidetti är klar"

Twente kritiserar agenten: "Guidetti är klar"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 17/06/2011 kl 18:40
John Guidettis agent Per Jonsson har sagt att FC Twente har försökt "kuppa igenom" en affär med hans adept. Nu slår den holländska klubben tillbaka. "Ryktena om att han kan gå till en annan klubb kommer från en före detta agent som han är i konflikt med", säger ordföranden Joop Munsterman.
 

- Det är inte klart. Det återstår detaljer, men FC Twente hoppas kunna bekräfta affären snart.

Så sa Karen Gorter, presstalesman i Twente till eurosport.se i tisdags, och bekräftade att klubben förhandlade med spelaren själv och hans far Mike Guidetti, snarare än med agenten Per Johnsson.

Johnsson hade en annan version.

- John och Mike åkte dit. Jag kunde inte följa med. Väl där så var det plötsligt en läkarundersökning och sedan försökte de enligt Mike kuppa igenom affären, sa han till eurosport.se.

Guidetti sades ha andra alternativ, bland annat skulle Juventus óch Bologna vara intresseade av att värva svensken, vars kontrakt med Manchester City går ut.

Nu menar Joop Munsterman återigen att Guidetti är klar för Twente.

- Ryktena om att han kan gå till en annan klubb kommer från en före detta agent som han är i konflikt med, säger ordföranden till holländska medier.

Ett uttalande som inte stämmer överens med vad Mike Guidetti sa till eurosport.se i tisdags. Han ville då inte prata innan allt var klart, men hävdade att han och sonen inte hade några problem med Per Jonsson.

- Nej, absolut inte.

eurosport.se har sökt Per Jonsson och Mike och John Guidetti.

Malena Johansson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×