30
Kommentarer av Christian Polsäter
Höjdpunkter 
  
  • Matcher
 
 
 Ta bort
 
15:35

Chelsea har återigen lånat ut den nigerianske försvararen Kenneth Omeruo till Championship-klubben Middlesbrough.

14:34

Anfallaren Teteh Bangura lämnar AIK utan att klubben gjort någon ansats till att varken förlänga lånet eller göra flytten permanent. Bangura har dragits med en knäskada i flera månader och har inte varit i spel sedan januari månad.

13:33

Liverpools jakt på Mauro Icardi går vidare. Det inledande bud på 185 miljoner kronor som klubben just lagt, ser man dock ut att få höja ytterligare. Daily Express uppger att Inter kräver så mycket som 325 miljoner för anfallaren.

 
 
12:43

Den tidigare Gefle-målvakten Mattias Hugosson lade av i höstas men har nu övertalats till comeback. Han blir tredjemålvakt i IFK Göteborg och hoppar in om någon av lagets ordinarie målvakter skulle bli skadade.

12:32

Nu är det helt bekräftat att Frank Lampard lånas ut till Manchester City.

- Att ansluta till Manchester City innebär en fantastisk möjlighet för mig att fortsätta träna och spela på högsta tänkbara nivå och garantera att jag är i toppform inför New York-flytten, säger Lampard till klubbens hemsida.

11:30

Manchester Uniteds nye tränare Louis van Gaal har stoppat planerna på att värva Arturo Vidal. Orsaken är den knäskada som chilenaren dras med, vilket gör att van Gaal tvekar på om det är värt att lägga en halv miljard på spelaren. (Daily Express)

10:36

Daniel Agger har ryktats vara på glid från Liverpool ett bra tag och nu har Arsenal dykt upp som en intressent där dansken kan ersätta Thomas Vermaelen. (Daily Star)

10:28

Chelsea måste göra sig av med en utlandsfödd spelare innan säsongsstarten. Det kan resultera i att André Schürrle måste flytta på sig. Han har i sin tur ett stort fan i Atlético-tränaren Diego Simeone som gärna vill ta honom till Atlético Madrid. (Daily Express)