Öster 2011 - Imago
 
Fotboll > Superettan

Öster avgjorde tidigt i Ängelholm: "Blir aldrig match liksom"

Öster avgjorde tidigt i Ängelholm: "Blir aldrig match liksom"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 14/09/2012 kl 21:25
Redan efter fem minuter hade Öster både ledning och spel en man mer. Det taget släppte aldrig Superettans suveräna serieledare som vann med 2-0 i Ängelholm.
 

Redan efter fem minuter var matchen mellan Öster och Ängelholm i princip avgjord. Skåningarnas viktige mittback Marcus Lindberg blev utvisad och på den efterföljande straffen sköt Johan Persson Öster till tidig ledning.

- Det är jävligt tungt, det blir aldrig match liksom, säger Ängelholms Robin Nilsson till TV4 Sport efter matchen.

Ängelholm gjorde vad de kunde, men Superettans suveräna serieledare trummade på - och just före pausvilan "dödade" Matteo Blomkvist-Zampi matchen när han snyggt nickade in 2-0 för gästerna.

- Det var bara att gå ut och köra, vi kunde liksom inte göra något mer. Vi försöker ändå, det ska vi ändå ha en eloge för, säger Robin Nilsson som menar att säsongen var körd redan innan.

- Vi var redan elva poäng bakom, så den var redan död.

Öster leder nu Superettan hela 13 poäng före tvåan Brommapojkarna. Lagkaptenen Denis Velic är nöjd med tre poäng i Skåne.

- Jag tycker det är starkt av oss att komma ner till Ängelholm och ta tre poäng, vi har haft svårt generellt här nere, säger Velic som dock inte tar ut någon serieseger i förskott.

- Ingenting är klart än, säger han.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×