Branimir Hrgota - Scanpix
 
Fotboll > Superettan

Supertalangen stannar - ska gå ut skolan

Supertalangen stannar - ska gå ut skolan

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 25/11/2011 kl 16:40
Genombrottet under 2011 var totalt. Nu är intresset för Branimir Hrgota stort, men supertalangen kommer att bli kvar i Superettan, åtminstone fram till sommaren. "Han kommer att spela i Jönköping Södra", säger agenten Drazen Gilja till eurosport.se.
 

Han var inte tänkt för en ordinarie plats när säsongen startade, men det visade sig snart att Branimir Hrgota var omöjlig att hålla utanför startelvan i Jönköping Södra. Trots att laget slogs i botten av tabellen gjorde 18-åringen 18 mål och med det var han bäst i Superettan. Inte undra på att de större klubbarna dräglar över talangen.

- Det är många som är intresserade av honom och intresset bara ökar hela tiden. Han är väldigt het på transfermarknaden, säger Drazen Gilja.

Hrgota har ett kontrakt med Jönköping Södra som sträcker sig över oktober 2012, men klubben jobbar hårt på att förlänga kontraktet.

- Vi för en diskussion med hans agent och jag tycker att det är en bra diskussion, säger managern Hans Lindbom och får medhåll av Drazen Gilja.

- Vi har träffats och pratat och nu väntar jag på att höra tillbaka från klubben, säger han.

Och det står redan nu klart att Hrgota blir kvar i Jönköping Södra över det kommande transferfönstret, menar Gilja.

- Ja, Branimir kommer att spela i Jönköping Södra 2012. Han måste gå klart skolan och det gör han i sommar. Det är det allra viktigaste.

Daniel Sjöberg - eurosport.se

På bilden syns från vänster Mathias Ranégie, Margret Lara Vidarsdottir och Branimir Hrgota.

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×