Zlatan och Kim Larsen - Eurosport
 
Fotboll > Serie A

Blundern avslöjar: Zlatan twittrar inte

Blundern avslöjar: Zlatan twittrar inte

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 20/02/2012 kl 12:52
På måndagsförmiddagen dök en lustig tweet upp på Zlatans officiella Twitterkonto. Men det var inte han själv som låg bakom den. Zlatan twittrar inte i egen hög person. "Nej, jag tror inte att han har tid med det", säger Mika Lepisto på PR-byrån The Perfect Brands som representerar svensken.
 

Nyligen startades ett officiellt konto för Zlatan Ibrahimovic på Twitter, kopplat till Facebooksidan som har funnits ett tag. Profilen @Ibra_official har i skrivande stund över 14 600 följare och förra veckan skrev till exempel både Aftonbladet och Expressen om Zlatans utspel på Twitter, när det kom en tweet med "See you guys in London…" efter Milans storvinst mot Arsenal.

På måndagsförmiddagen dök en svårtolkad tweet upp i @Ibra_official-flödet. "HVA GØR VI NU LILLE DU", stod det, innan tweeten togs bort efter bara en kort stund.

Eurosport

Men det var inte Zlatan själv som twittrade.

- Det var ett misstag. Det var någon i systemet som gjorde fel. Den togs bort direkt också, säger Mika Lepisto på PR-byrån The Perfect Brands som representerar Zlatan.

Zlatans konto är ett "officiellt fankonto" med meddelanden till fansen, men sköts inte direkt av Zlatan själv, säger Lepisto.

- Nej, jag tror inte att han har tid med det. Det förstår nog alla. Om du tänker på konton som till exempel Cristiano Ronaldo har så är det så med de flesta sådana här konton.

"Hva' gør vi nu, lille du", sången som den danske artisten Kim Larsen gjorde med sitt band Gasolin' på 70-talet, har alltså ingenting med Zlatan Ibrahimovic att göra.

Malena Johansson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×