Zlatan Ibrahimovic and Thiago Silva (Reuters) - Reuters
 
Fotboll > Serie A

Italienska uppgifter: "Stjärnorna presenteras på måndag"

Italienska uppgifter: "Stjärnorna presenteras på måndag"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 14/07/2012 kl 00:15
Enligt italienska Sky är nu PSG och Mino Raiola i princip överens om Zlatans kontrakt. Samtidigt rapporteras Zlatan vara på väg till Paris för en läkarundersökning.
 

Nya uppgifter från Sky Italia tyder på att affären inte blir klar förren på måndag, då både Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva även kommer presenteras.

Enligt Sky är det bara detaljer som återstår och Zlatan kommer att skriva på ett treårskontrakt värt 13 miljoner euro (111 miljoner kronor) plus bonusar. Thiago Silva kommer att skriva på för fem år och får då 7,5 miljoner euro (drygt 68 miljoner kronor) plus 1,5 miljoner euro i bonus (13,5 miljoner kronor).

MILAN SATSAR PÅ TEVEZ

AC Milan väntas få omkring 550 miljoner kronor får sina spelare och har enligt Sky Italia bestämt träff med Carlos Tevez (Manchester City) agenter den kommande veckan.

Redan under vinterfönstret var Tevez på tapeten, men affären gick då i stöpet och sköts på framtiden. Med friska miljoner på kontot ser argentinaren ut att kunna hamna i klubben trots allt.

RAIOLA DEMENTERADE I MORSE

- I Italien hittar ni på saker, vi är jättelångt ifrån varandra, eller snarare så är vi lika nära som Kina är till Amerika. Idag ska jag träffa Leonardo, men jag har ingen lust, sa Mino Raiola på fredagsmorgonen om förhandlingarna om villkoren för Zlatans flytt till PSG.

Men en stund efter tre på eftermiddagen meddelade Gianluca Di Marzio, transferreporter på Sky Italia, att parterna var mycket nära varandra.

Enligt den franska radiokanalen RMC är Zlatan på väg till Paris och kommer troligen att genomföra en läkarundersökning i kväll.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×