2010 Mino Raiola Ap/LaPresse - LaPresse
 
Fotboll > Serie A

Raiola: "Vi är lika nära PSG som Kina är till Amerika"

Raiola: "Vi är lika nära PSG som Kina är till Amerika"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 13/07/2012 kl 11:09
Zlatan Ibrahimovic har beskrivits som i stort sett klar för Paris Saint Germain. Den bilden delas inte av agenten Mino Raiola. "Vi är lika nära som Kina är till Amerika", säger han.
 

Zlatan Ibrahimovics resa från Milan till Paris Saint Germain har varit full av vilda svängar fram och tillbaka. Från att PSG:s sportchef Leonardo sa att man bara"skämtade" om att de ville ha Zlatan för en månad sedan till att Milans president Silvio Berlusconi under gårdagen förklarade att han nu hade sålt såväl Thiago Silva som Ibrahimovic.

Nu kommer nästa häftiga sväng.

Det är Zlatans agent Mino Raiola som i en intervju med Sportmediaset på fredagsmorgonen kastar kallt vatten på alla som trodde att affären var klar och att bara detaljer återstod.

- Allt klart med PSG ? I Italien hittar ni på saker, vi är jättelångt ifrån varandra, eller snarare så är vi lika nära som Kina är till Amerika. Idag ska jag träffa Leonardo, men jag har ingen lust, säger han.

Exakt hur stort avståndet då är går Raiola inte in på, men enligt Sportmediaset vill Raiola och Zlatan ha 14 miljoner euro, närmare 120 miljoner kronor om året och ett kontrakt på fyra år. PSG har kontrat med att erbjuda 12,5 miljoner euro (107 miljoner kronor) och ett kontrakt på två år med option på ett tredje.

Samtidigt skriver Gazzetta dello Sport att Zlatan väntas till Paris för att genomgå en läkarundersökning inom kort och att det är mycket möjligt att han anländer redan idag.

- PSG måste övertyga honom. Med Zlatan köper de nummer ett, säger Raiola till GdS.

Daniel Sjöberg/Malena Johansson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×