Zlatan Ibrahimovic Milan Fiorentina - LaPresse
 
Fotboll > Serie A

"PSG har kontaktat Zlatan"

"PSG har kontaktat Zlatan"

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 01/06/2012 kl 08:48
Stenrika Paris Saint-Germain vill värva Zlatan Ibrahimovic. Den franska huvudstadsklubben har kontaktat svensken och hans följe.
 

Det är franska tidningen Le Parisien som rapporterar om kontakten mellan Zlatan och PSG. Klubben är på jakt efter en anfallare i världsklass och svensken står högt upp på önskelistan. Sportchefen Leonardo har fortfarande goda relationer med Zlatans agent Mino Raiola.

Svensken har varit öppet kritisk mot Milan upprepade gånger, både under och efter säsongen, och har kopplats samman med framför allt Real Madrid och Manchester City.

Zlatan Zlatan sa under landslagslägret på Gotland att Milan inte har pengar och att klubben behöver förstärka med fem spelare. Pengar har dock PSG.

Den Qatar-ägda klubben blev "bara" vice mästare i Frankrike och Zlatan är högt upp på önskelistan. Enligt Le Parisien ska svenskens lön på runt 90 miljoner kronor inte vara något problem.

Zlatan ska ha blivit matad med positiva saker om PSG av Philippe Mexes, lagkamrat i Milan, och Maxwell, nu i PSG och Zlatans goda vän i Ajax, Barcelona och Inter.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×