Fotboll > Serie A

Trots Berlusconis nej - Milan förhandlar med PSG om Thiago Silva igen


Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 26/06/2012 kl 14:43
Trots Berlusconis nej - Milan förhandlar med PSG om Thiago Silva igenMilan deklarerade stolt att Silvio Berlusconi hade gjort en uppoffring och sagt nej till 50 miljoner euro för att sälja Thiago Silva till PSG. Nu har diskussionerna klubbarna emellan tagits upp igen. Brasilianaren ska ha bett Milan om samma lön som PSG erbjudit: 7,5 miljoner euro.
 

Dörren vara stängd för en försäljning av backen, men enligt Gazzetta dello Sport kan den nu komma att öppnas igen. Enligt tidningen har klubbarna återupptagit diskussionerna om brasilianaren, som också länge ska ha uppvaktats av Barcelona.

Anledningen ska framförallt vara Thiago Silvas lönekrav.

Milan måste skära ner på sina kostnader och har i samband med att säsongen tog slut minskat rejält på lönekontot i och med de veteraner som lämnade klubben. Att istället öka lönekostnaderna är alltså inte välkommet.

Enligt GdS lyckades Thiago Silvas agent Paulo Tonietto och spelarens advokater i torsdags träffa Milans klubbledning och sedan ta sig tillbaka till Brasilien igen i största hemlighet utan att behöva svara på några frågor från journalister.

Mötet ska ha pågått länge, och Thiago Silvas representanter ska ha gjort klart att de vill att Milan just nu erbjuder lika mycket i lön som PSG, 7,5 miljoner euro, och på längre sikt en höjning.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×