2008-2009 Serie A Milan Galliani Kakà - Eurosport
 
Fotboll > Serie A

Kakàs agenter hos Milan: "Vissa kärlekar återvänder"

Kakàs agenter hos Milan: "Vissa kärlekar återvänder"

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 24/07/2012 kl 23:49
Efter Kakàs möte med José Mourinho var brasilianarens agenter på Milans högkvarter på tisdagen. Och vd:n Adriano Galliani öppnar dörren för brasilianaren - på ett poetiskt sätt.
 

Spanska medier rapporterar att José Mourinho sa till Kakà på ett möte i måndags att klubben vill sälja honom och att han inte kommer att få mycket speltid nästa säsong. Det har ofta talats om en återkomst till Milan för brasilianaren, utan att tanken riktigt har tagits på allvar.

Men idag var Gaetano Paolillo och Dario Paolillo, som tillsammans med spelarens pappa Bosco Leite är Kakàs agenter, på besök på Milans högkvarter på Via Turati, rapporterar Sky Italias transferreporter Gianluca Di Marzio.

Adriano Galliani ville inte kommentera saken för Di Marzio utöver att han citerade en strof från sången "Amici mai" av Antonello Venditti.

- Vissa kärlekar tar aldrig slut, de gör långa utflykter och kommer sedan tillbaka, sa Galliani på telefon från restaurangen Da Giannino.

Inga klubbar sägs vara intresserade av att köpa Kakà och därför skulle Milan kunna hoppas på ett lån, även om Real Madrid vill sälja.

Malena Johansson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×