Fotboll > Serie A

Backen talar ut: "Jag drack och kunde inte sluta"


Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 17/06/2012 kl 19:15
Backen talar ut: "Jag drack och kunde inte sluta"Cicinho har givit en överraskande intervju i brasiliansk tv, där han avslöjar att han har haft alkoholproblem. "Jag tränade men jag visste att jag inte skulle spela på söndagen. Och då gick jag hem och drack mycket och rökte", säger backen.
 

Brasilianaren Cicinho, förut i Real Madrid och under senare år med en undanskymd roll i Roma, avslöjar nu i en intervju med brasiliansk tv att han har mått riktigt dåligt under sin vistelse i Rom.

Backen har inte fått mycket speltid i klubben och har varit utlånad både till San Paolo och Villareal. Nu har kontraktet med Roma gått ut och Cicinho berättar i programmet Esporte Fantastico o sitt liv i Rom.

- Jag gick till Trigoria, jag tränade men jag visste att jag inte skulle spela på söndagen. Och då gick jag hem och drack mycket och rökte. Hemma hade jag backar av öl och andra sorters alkohol, jag drack ensam eller tillsammans med falska vänner, säger Cicinho enligt Repubblica.

- Jag gillade att gå på klubb, jag drack och kunde inte sluta. Jag tog inte droger bara för att jag visste att det fanns dopningskontroller, annars hade gjort det.

Han var nära att sluta spela.

- Alkoholen är den värsta drogen som finns i världen, jag funderade på att lämna fotbollen, jag var förstörd. När Roma lånade ut mig till San Paolo ville jag lämna allt och jag brast i respekt också för den klubb som gjorde mig känd i fotbollsvärlden.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×