Mino Raiola - Imago
 
Fotboll > Serie A

Raiola sågar Juventus öppenhet: "De är uppenbarligen förvirrade"

Raiola rasar mot Juventus: "De är uppenbarligen förvirrade"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 10/11/2012 kl 13:04
Juventus Paul Pogba petas för att ha kommit för sent till träningen. Mittfältarens agent Mino Raiola rasar mot klubbens öppenhet. "Den som lade upp den här nyheten på hemsidan är uppenbarligen förvirrad", säger han till La Gazzetta dello Sport.
 

Juventus gästar Pescara på lördagskvällen. "Den gamla damen" har en serieledning att försvara, men kommer att försöka klara uppgiften utan mittfältaren Paul Pogba.

19-åringen är inte uttagen i truppen för att han kom försent till två träningar. Orsaken publicerades på Juventus hemsida - något som upprör spelarens agent Mino Raiola.

- Den som lade upp den här nyheten på hemsidan är uppenbarligen förvirrad. Jag hoppas att det inte var Contes beslut, i så fall är han oförmögen att hantera den här sortens situationer, säger Raiola till La Gazzetta dello Sport.

Agenten menar att förseningarna inte var Pogbas fel.

- Paul är väldigt besviken över vad som hänt, både för förseningarna, trots att han hade bra anledningar, och för att han inte är med i truppen.

- Första gången fick han veta sent samma kväll att det skulle vara träning. Den andra gången hade han möten att gå på som klubben själv ordnat.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×